Το ΤΑΙΠΕΔ διαψεύδει τα σενάρια για παραχώρηση του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος»

Το ΤΑΙΠΕΔ διαψεύδει τα σενάρια για παραχώρηση του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος»

Κατηγορία

christos.papad…
Δευτέρα 15/02/2016 – 21:55

aerodromio

«Όσα γράφονται για το Αεροδρόμιο δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα»

Διαψεύδει δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «χοντρό παιχνίδι» με το αεροδρόμιο των Σπάτων, ο Προέδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας. «Δεν έχει καν ξεκινήσει η διαδικασία!», τονίζει.  Απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα για το αεροδρόμιο Σπάτων, ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ΤΑΙΠΕΔ βάση των προβλέψεων της ισχύουσας σύμβασης παραχώρησης, των εκ του νόμου αρμοδιοτήτων του και σύμφωνα με το εγκεκριμένο πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις της χώρας έχει ζητήσει την έναρξη των διαδικασιών διαπραγμάτευσης για την παράταση της σύμβασης παραχώρησης στην εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Η διαδικασία αυτή δεν έχει καν ακόμη εκκινήσει. Επομένως όσα σχετικά γράφονται και λέγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Νωρίτερα, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για έντονες πιέσεις να δοθεί άμεσα 20ετής παράταση, χωρίς οι ιδιώτες, να είναι υπόχρεοι νέας επένδυσης!  Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναφερόταν ότι το δημόσιο θα «πληρώσει» το μεγαλύτερο μέρος του τιμήματος κι εν συνεχεία θα μείωνε το ποσοστό που είχε στην κατοχή του. 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...