Το έκανε και αυτό η Lady Gaga

Το έκανε και αυτό η Lady Gaga

Πασαλειμμένοι με πολύχρωμες μπογιές και γυμνοί απεικονίζονται στη selfie που έβγαλαν η Λέιντι Γκάγκα και ο αρραβωνιαστικός της Τέιλορ Κίνεϊ.

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε αμέσως μετά το σεξ του ζευγαριού φιλοξενείται στο περιοδικό «V Magazine» στο εξώφυλλο του οποίου το τιμώμενο πρόσωπο είναι η 29χρονη εκκεντρική καλλιτέχνης και πρωταγωνίστρια του «American Horror Story».

Η δυο τους έκαναν έρωτα πασαλειμμένοι με μπογιές πάνω σε ένα καμβά στο πλαίσιο ενός πρότζεκτ για το οποίο μίλησε στο περιοδικό η τραγουδίστρια.


«Ο Τέιλορ κι εγώ συζητούμε συνέχεια για την μοναδικότητα της ύπαρξης μας στη Γη. Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δημιουργικότητά μας για να θεραπεύσουμε ανθρώπους; Από τότε που πρωτογνωριστήκαμε, ο Τέιλορ ζωγραφίζει και σχεδιάζει πάνω μου» δήλωσε η Λέιντι, γράφει το protothema.gr 

«Πριν χρόνια, όταν ζούσαμε κρυφά στο San Diego και κοιμόμασταν σε έναν υπνόσακο στο πάτωμα μιας καλύβας στην παραλία, ποτέ δεν φορούσαμε παπούτσια. Μου είπε πως ήθελε να κάνουμε έρωτα πάνω στον καμβά. Και παρόλο που έκανε πολλά murals στο κορμί μου εκείνα τα πρωινά με τους φίλους μας, για κάποιο λόγο ποτέ δεν το καταφέραμε. Οπότε όταν του ζήτησα να συνεργαστούμε για ένα project με σκοπό να μαζέψουμε χρήματα και να ευαισθητοποιήσουμε για τις πνευματικές ασθένειες, αμέσως μου θύμισε αυτήν την ιδέα. Μετά φυσικά αρχίσαμε το ψάξιμο. Τι είδους μπογιά χρησιμοποιούμε; Ποια χρήματα και γιατί; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλουμε κάπως την μπογιά ώστε να απλωθεί πιο όμορφα; Και ποιος μπορεί να πει τελοσπάντων πότε μια μπογιά έχει πασαλειφθεί όμορφα; Καταλήξαμε σε ένα κόνσεπτ. Από τη στιγμή που πολλοί άνθρωποι είχαν κάνει νωρίτερα τέχνη στον καμβά την αγάπη τους, εμείς έπρεπε να κάνουμε κάτι παραπάνω- να βάλουμε έναν στόχο μεγαλύτερο από τους εαυτούς μας και να κάνουμε έρωτα για τον κόσμο» εξήγησε η Λέιντι Γκάγκα.

«Στόχος μου είναι να ενωθούμε όλοι ώστε να εκφράσουμε το πάθος μας για την τέχνη και την μόδα, να φτάσουμε το στόχο μας, να κάνουμε αίσθηση και να αλλάξουμε τα πράγματα!Νιώθω πως όλοι μας μοιραζόμαστε την επιθυμία για μια ζωή γεμάτη πάθος και δημιουργικότητα. Είναι σαν να έχουμε γίνει όλοι αθάνατοι μέσω της τέχνης και της μόδας! Όλοι αυτοί οι συνεργάτες μου, είναι οι άνθρωποι που με προστάτεψαν όλα αυτά τα χρόνια, και με βοήθησαν να επιβιώσω. Τους ευχαριστώ όλους για όλα όσα μου έδωσαν. Θέλω να σιγουρευτώ πως ο κόσμος θα μάθει ποιοι είναι!»

Πηγή: Η Lady Gaga έκανε σεξ πάνω σε καμβά -Δείτε τον πίνακα που προέκυψε [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/244723/i-lady-gaga-ekane-sex-pano-se-kamva-deite-ton-pinaka-poy-proekypse-eikones#ixzz3wmD8qs00

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...