Το δικό τους “Mamma Mia” ζουν οι τουρίστες στην Σκόπελο: Αυτός είναι ο πρώτος γάμος για το 2016 (ΦΩΤΟ)

Το δικό τους "Mamma Mia" ζουν οι τουρίστες στην Σκόπελο: Αυτός είναι ο πρώτος γάμος για το 2016 (ΦΩΤΟ)

Κατηγορία

eri200
Τετάρτη 11/05/2016 – 22:24

mamma mia

Στο νησί του «Mamma Mia», τη Σκόπελο, οι γάμοι ξένων τουριστών καταγράφουν κάθε χρόνο αυξητική τάση. Η ταινία άφησε το Χολιγουντιανό της «λούστρο» στο νησί με αποτέλεσμα κάθε χρόνο, εκατοντάδες νεόνυμφοι να επιλέγουν τη μοναδική ομορφιά της Σκοπέλου, τα εντυπωσιακά τοπία, τα φωτεινά  χρώματα, το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, τα καταγάλανα νερά στις χρυσές ακτές της και τη ρομαντική ατμόσφαιρά της.

Ο πρώτος γάμος ξένων τουριστών για το 2016 πραγματοποιήθηκε πριν δύο εβδομάδες στην περιοχή Αμάραντος της Σκόπελου. Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο, Μάχη Κλωνάρη, περισσότερες από 80 γαμήλιες τελετές έχουν προγραμματιστεί στον Αμάραντο για την τουριστική σεζόν που ήδη ξεκίνησε, με τάση να αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

ph1

 

 

ph2

 

ph3

 

ph4

Το γαμήλιο σκηνικό της ταινίας «Mamma Mia» στο πανέμορφο νησί ενέπνευσε και διάσημους αστέρες να πραγματοποιήσουν εκεί τον γάμο τους.

mamma1

 

mamma2

Όπως η Αγγλίδα τραγουδίστρια της σόουλ μουσικής, Τζέσι Γουέρ, η οποία έγινε γνωστή στη χώρα μας με την επιτυχία «Wildest moments». Η Τζέσι τρέφει μεγάλη αγάπη για τη Σκόπελο και κάνει εκεί τις διακοπές της σχεδόν κάθε χρόνο. Γι’ αυτό και επέλεξε πριν δύο χρόνια το πανέμορφο νησί για να ντυθεί νυφούλα!

jessie

 

jessie2

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...