Το ειρωνικό «ευχαριστώ» της Καίτης Φίνου στο MEGA

Το ειρωνικό «ευχαριστώ» της Καίτης Φίνου στο MEGA
Ξέσπασε η ηθοποιός για τη συνέντευξη στο MEGA με ΜΙΑ
Για τις σχέσεις της ζωής της, αλλά και το πως βρέθηκε να μένει στο σπίτι του ηθοποιού μίλησε η Καίτη Φίνου στην εκπομπή Mega με Μία, αλλά από ότι φαίνεται η επόμενη μέρα τη βρίσκει ενοχλημένη από όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή.
Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ξέσπασε μετά την προβολή της τηλεοπτικής της συνέντευξης και αυτό γιατί δεν έγινε καμία αναφορά στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ο οποίος ήταν άλλωστε και ο λόγος που έκανε εξαρχής αυτή τη συνέντευξη.

«Ευχαριστώ την εκπομπή Mega με μία (ειρωνικά το ευχαριστώ) που ξεπέταξε έτσι μία ολόκληρη συνέντευξη,χωρίς να αναφερθεί στην παράσταση που παίζω.
Εμείς οι ηθοποιοί λέμε κάποιες κρυφές λεπτομέρειες απ’την ζωή μας,για να μπορέσουμε να περάσουμε την παράσταση που παίζουμε.Όμως σήμερα δεν έγινε ούτε αυτό.Ανύπαρκτη συνέντευξη,σαν να βγήκα να πω μόνο για τις σχέσεις που είχα και να τις κατηγορήσω.Ντροπή γιατί τελικά τα “προνόμια τα έχουν (τον χρόνο τον τηλεοπτικό) μόνο οι των κυκλωμάτων.

Υ.Γ Σαφώς και σε όσα προανέφερα δεν τοποθετώ την δημοσιογράφο Χριστίνα Πολίτη,γιατί μου πήρε συνέντευξη για τα πάντα,χωρίς να γνωρίζει-απο την στιγμή που την παραδίδει-τι θα παιχθεί.» έγραψε η ηθοποιός.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...