Το εύρημα που μπορεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο με τον μικρό Μπεν στην Κω

Μια ακόμη ημέρα ερευνών ολοκληρώθηκε στην Κω από το ειδικό κλιμάκιο της βρετανικής Αστυνομίας που αναζητά το παραμικρό ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό του μικρού Μπεν.

Οι ερευνητές κατάφεραν σήμερα κατά τη διάρκεια των εκσκαφών σε ελαιώνα του νησιού να εντοπίσουν κομμάτια υφάσματος, τα οποία αναμένεται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργασία για να διαπιστωθεί εάν ανήκουν σε ρούχα του μικρού Μπεν, που εξαφανίστηκε πριν 25 χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Στο σημείο οπού πραγματοποιήθηκαν οι έρευνες σήμερα εντοπιστήκαν πάρα πολλά οστά τα οποία όμως διαπιστώθηκε ότι ανήκουν σε ζώα μετά τον έλεγχο των ερευνητών. 

Οι βρετανικές αρχές γύρισαν στην Κω οπού πραγματοποιούν έρευνες καθώς θεωρούν πλέον πως ο Μπεν έχει θαφτεί σε κάποιο σημείο του νησιού.

Το κλιμάκιο αποτελείται από περίπου15 αστυνομικούς και συνεπικουρείται από ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στη διενέργεια έρευνας στους χώρους που πιθανόν να βρίσκεται θαμμένος ο μικρός Μπεν, κάτι που σύμφωνα με μαρτυρία, έχει συμβεί με δράστη οδηγό μηχανήματος που σκότωσε κατά λάθος τον μικρό στη διάρκεια εργασιών και μετά τον έθαψε.

Οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν την μητέρα του Μπεν αντιμέτωπη με σκέψεις που δεν ήθελε να δεχτεί καθώς όλα αυτά τα χρόνια υποστηρίζει πως ο γιος της είναι ζωντανός.

«Όλα είναι διαφορετικά τώρα. Έχω παγώσει. Νομίζω ότι η Αστυνομία θα βρει τα οστά του Μπεν. Νομίζω ότι είναι νεκρός. Θα πεθάνω από το σοκ του πόνου αν επιβεβαιωθεί το τραγικό αυτό σενάριο» φέρεται να δήλωσε η μητέρα του Μπεν.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...