Το ζήτημα της ΔΕΗ θέτει σήμερα στο Μαξίμου το ΠΑΣΟΚ

Το ζήτημα της ΔΕΗ θέτει σήμερα στο Μαξίμου το ΠΑΣΟΚ
Το θέμα της ΔΕΗ προτίθεται να θέσει το ΠΑΣΟΚ, σε συνάντηση που θα έχουν σήμερα στελέχη του κόμματος με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.
Η σχετική απόφαση, ελήφθη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Σε αυτή μετείχαν ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος,ο γενικός γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός και από το ΠΑΣΟΚ οι Παναγιώτης Ρήγας, Χρήστος Πρωτόπαππας και Δημήτρης Καρύδης.

Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, κινήθηκε στο πνεύμα των οδηγιών του κ. Βενιζέλου στην πρόσφατη σύσκεψη κομματικών και κυβερνητικών στελεχών, σύμφωνα με τις οποίες όλα τα θέματα είναι στο τραπέζι, με οργανωμένο τρόπο, αλλά κανένα δεν αντιμετωπίζεται χαλαρά και εκτός δεσμεύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία για την αυριανή συνάντηση με στελέχη του Μαξίμου και τους συναρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να αναζητηθούν οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θέτουν πολίτες και φορείς σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ διευκρινίζεται ότι πρέπει να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο, που θα αφορά αφενός την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και αφετέρου την προστασία και στήριξη των καταναλωτών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...