Το καλύτερο κρασί στον κόσμο κοστίζει μόνο 5€!

Κυριακή 12/06/2016 – 16:54Οι ειδικοί δοκίμασαν και… αποφάνθηκαν: Το καλύτερο κρασί στον κόσμο στην κατηγορία του κοστίζει μόλις 5 ευρώ!
Κόκκινο κρασί με χώρα προέλευσης την Χιλή, που διατίθεται στην «ταπεινή» τιμή των 4,37 λιρών η φιάλη, αναδείχθηκε ως το καλύτερο στον κόσμο, αφήνοντας πίσω του πολύ πιο ακριβές και… επώνυμες «ετικέτες». Πρόκειται για το κρασί «Moneda Reserva Malbec» από την κεντρική πεδιάδα της Χιλής, παραγωγής 2015, που πέρασε από το απαραίτητο «τυφλό» τεστ σε ένα πάνελ με 240 ειδικούς, στο μεγαλύτερο διαγωνισμό οινογνωσίας Decanter World Wine Awards, επικρατώντας των αντιπάλων του, σε μία λίστα που περιελάμβανε 16.000 κρασιά!
Ειδικότερα, οι οινογνώστες που κλήθηκαν να δοκιμάσουν τα κρασιά, αποφάνθηκαν ότι το κόκκινο από τη Χιλή είχε «εξαιρετική φρεσκάδα» και μια επίγευση «γεμάτη ενέργεια». Επίσης, είχαν μόνο επαίνους να επιφυλάξουν για την σχέση ποιότητας-τιμής, ενώ ανέφεραν ότι διέκριναν στη γεύση του, νότες από «φρέσκο μαύρο φρούτο, κρεμώδες γιαούρτι βανίλιας και πιπέρι».
perierga.gr - Το καλύτερο κρασί στον κόσμο για μόλις 4,7 λίρες!
Όπως αναφέρουν ειδικοί στον «Independent», το εν λόγω κρασί αναμένεται να γίνει… ανάρπαστο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...