Το “καρφί” του Ρανιέρι στη Rai για την Ελλάδα

Το "καρφί" του Ρανιέρι στη Rai για την Ελλάδα

Κατηγορία

n.anastasiou
Τρίτη 03/05/2016 – 10:13

ρανιερι

Λίγες ώρες μετά την εξασφάλιση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Λέστερ, ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε στο ιταλικό κρατικό δίκτυο Rai3 και στην εκπομπή «Processo del Lunedi show» για την επιτυχία της ομάδας του σπεύδοντας να ρίξει και το “καρφί” του για την Ελλάδα.

«Στο γκολ του Αζάρ χοροπήδησα πάνω στην καρέκλα», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο 2-2 της Τσέλσι για να πετάξει στη συνέχεια τη σπόντα του για τη χώρα μας.

«Πάντα πίστευα ότι θα μπορούσα να πάρω ένα πρωτάθλημα. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που έδιωξαν από την Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο και πολλοί είχαν ξεχάσει τι είχα κάνει. Είμαι αυτός που ήμουνα και στην Ελλάδα, δεν έχω αλλάξει. Το μοναδικό που μπορώ να κάνω είναι να το αφιερώσω σε όσους με πίστεψαν», σημείωσε ο Ιταλός κόουτς ανακοινώνοντας την παραμονή του στην ομάδα και την επόμενη περίοδο, αλλά και το στόχο της, όπως αναφέρει το Goal.com.

Για το αν θα παραμείνει στη Λέστερ ο 64χρονος τεχνικός είπε: «Ναι. Ο πρόεδρος έχει προγραμματίσει να χτίσει μια ομάδα που θα μπορούσε να μπει στο Champions League. Γνωρίζουμε ότι αυτό που έγινε φέτος είναι απίστευτο και του χρόνου θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και θα παλέψουμε για τη 10η θέση και πάνω».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...