Το κόλπο για να κόψετε το παγωτό μόλις το βγάλετε από την κατάψυξη

Το κόλπο για να κόψετε το παγωτό μόλις το βγάλετε από την κατάψυξη

Το μόνο που θέλετε, είναι μία μπάλα παγωτό για να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα στην τηλεόραση. Αλλά, όταν το βγάζετε από την κατάψυξη, είναι τόσο παγωμένο, που θα πρέπει να δώσετε «μάχη» για να βγάλετε μία μπάλα.

Μία λύση είναι να αφήσετε το παγωτό για λίγο έξω, προκειμένου να γίνει πιο μαλακό. Αλλά αν θέλετε να το φάτε εκείνη την ώρα, μάλλον η λύση αυτή μοιάζει με μικρό «βασανιστήριο»! Υπάρχει, όμως, ένα μικρό κόλπο, που μπορείτε να κόψετε το παγωτό σας, χωρίς να περιμένετε να μαλακώσει.

Παίρνετε ένα μαχαίρι και το βάζετε κάτω από το τρεχούμενο ζεστό νερό.  Όπως είναι ζεστό, ξεκινάτε να χαράζετε το παγωτό σε κομμάτια. Κατόπιν, βάζετε ξανά το μαχαίρι κάτω από το ζεστό νερό και κόβετε κανονικά τα κομμάτια, σε βάθος.

Για να βγάλετε τη μπάλα που θέλετε, βάζετε κάτω από το ζεστό νερό της βρύσης και την κουτάλα παγωτού. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να περιμένετε και το κυριότερο, θα βγάλετε τη μπάλα που θέλετε, χωρίς να σας διαλυθεί.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/340572-To-kolpo-gia-na-kopsete-to-pagoto-molis-to-bgalete-apo-ten-katapsyxe ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...