Το ντέρμπι στο Ευπάλιο…

Απόλλων Ευπαλίου – Ε.Σ. Γλυφάδας 2 – 0

    O Απόλλων Ευπαλίου αναδείχτηκε νικητής το περασμένο Σάββατο στα Μαλάματα επικράτωντας  της Γλυφάδας με σκορ 2-0 στο τοπικό ντέρμπι. Η ομάδα του Ευπαλίου χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση αλλά και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα κατάφερε να πετύχει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να πάρει τη σπουδαία αυτή νίκη που την έφερε στην κορυφή. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Κώστας Κωνσταντίνου με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή στο 18′  μετά από πολύ ωραία σέντρα του Γιάννη Φλέγγα. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 70′  ο Γιώργος Φλέγγας με σουτ, μετά από συνδυασμό με τον Κώστα Κωνσταντίνου, πέτυχε το 2-0. Ο Απόλλωνας είχε ακόμα και δυο δοκάρια σε σέντρα-σουτ του Κώστα Ζέκα, στο πρώτο ημίχρονο και σε φαουλ του Ηλία Κοντού στο δεύτερο.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ:  ( Λάκης ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ )  ΧΑΣΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ Δήμος, ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ Κώστας, ΖΕΚΑΣ Κώστας, ΔΗΜΑΚΗΣ Γιώργος (88′  ΖΕΡΒΑΣ Κωνσταντίνος), ΚΟΝΤΟΣ Ηλίας, ΖΕΡΒΑΣ Γιώργος, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κώστας (75′ ΣΕΡΕΝΤΕΛΛΟΣ Χρήστος), ΦΛΕΓΓΑΣ Γιώργος, ΦΛΕΓΓΑΣ Χρήστος, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος, ΦΛΕΓΓΑΣ Γιάννης (83′ ΤΣΙΒΕΛΕΚΑΣ Νίκος).
Ε. Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ: (Τζίμης ΖΕΡΒΑΣ)  ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΟΝΔΡΟΚΩΤΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ (72′  ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ), ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΤΣΟΥΜΑΣ.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 29-30/11/2014
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
 Α.Σ.Τ.ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ
ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ
ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΩΡΙΕΙΣ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ
 ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ ΧΡΙΣΣΟΥ
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΔΩΡΙΚΟΣ ΜΑΛΑΜΑΤΩΝ
ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...