Το ξέφρενο γλέντι μετά τον θρίαμβο!

Το ξέφρενο γλέντι μετά τον θρίαμβο!
Γλέντι με τους κατοίκους του Μαραθώνα στο πλευρό του έστησε ο Ηλίας Ψινάκης λίγα λεπτά αφότου «κλείδωσε» η εκλογή του στον δήμο.
Ο μάνατζερ κατάφερε (με ποσοστό 53,55%) να εξασφαλίσει τον δημαρχιακό θώκο της περιοχής από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, γι’ αυτό βρέθηκε κοντά στους δημότες του για να πανηγυρίσουν μαζί. Από τις πρώτες φωτογραφίες που ανάρτησε στο διαδίκτυο ήταν εκείνη με το αγαπημένο του ντόμπερμαν έξω από το σπίτι του στον Νέο Βουτζά, ενώ δήλωσε πως θα ήθελε να κοιμηθεί για 24 ώρες, αφού η κούραση και η ένταση των ημερών τον έχουν καταβάλει.

Το πρωί της Κυριακής, πάντως, στο πλευρό του βρέθηκε ο παλιός συνεργάτης και φίλος του Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι κάτοικος Νέου Βουτζά. Προτού ο pop star πάει να ρίξει την ψήφο του συναντήθηκε με τον Ψινάκη και μάλιστα αντάλλαξαν θερμούς εναγκαλισμούς και φιλιά. Μια άλλη πολύ καλή φίλη του νέου δημάρχου Μαραθώνα, η Μαίρη Χρονοπούλου, παρά το γεγονός ότι είναι ετεροδημότισσα, έσπευσε να τον συγχαρεί και μάλιστα είπε ότι για τις επόμενες εκλογές σκέφτεται να μεταφέρει τα δικαιώματά της στον Μαραθώνα, ώστε να μπορεί να τον ψηφίσει. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν ένας μάνατζερ μπορεί να διοικήσει έναν δήμο, απάντησε: «Στην εποχή των τεχνοκρατών αλίμονο αν ένας δήμαρχος δεν είναι και μάνατζερ».

Διαρκές πάρτι

Πάντως, οι μέρες πριν από τις εκλογές ήταν για τον Ηλία Ψινάκη ένα διαρκές πάρτι, αφού τον είδαμε να φωτογραφίζεται με αιθέριες υπάρξεις, ξαπλωμένος πάνω σε μια μηχανή ή ακόμη και με τον υποψήφιο με τον συνδυασμό του, τον αρχισυντάκτη του «Μελέτησέ το» στο Star Θέμη Μάλλη.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...