Το ξανάκανε η Γαλλία! Λυτρωτής ο Γκριεζμάν – απίστευτη η προσπάθεια της Αλβανίας (BINTEO)

Η Γαλλία απογοήτευσε, αλλά τουλάχιστον γλύκανε τον κόσμο της στο φινάλε και εξασφάλισε από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική την πρόκρισή της στους ”16” . Γκόλ στο 90′ με κεφαλιά του Γκριεζμάν, το κερασάκι στην τούρτα ο Παγέ στο 90+5 πετυχαίνοντας το δεύτερο του γκόλ στη διοργάνωση και διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 απέναντι σε μία Αλβανία που λίγο ήθελε απ΄το να πανηγυρίσει ένα μεγάλο αποτέλεσμα, το πάλεψε μέχρι τέλους, εξαιρετική αμυντικά, έχοντας και δοκάρι και σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

DDDDD

DDDDDDDD

Απογοητευτική η Γαλλία στο πρώτο ημίχρονο, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία του Μπερίσα, σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο που απ’την αρχή έκλεισε την Αλβανία στο μισό γήπεδο και έχανε συνεχώς ευκαιρίες ψάχνοντας το πολυπόθητο γκόλ που θα της έλυνε τα πόδια. Ο Ντεσάν που άφησε εκτός ενδεκάδας Πογκμπά και Γκριεζμάν ίσως το μετάνιωσε καθώς στο δεύτερο ημίχρονο τους πέρασε εσπευσμένα στην ενδεκάδα και μάλιστα ο Γκριεζμάν ήταν και ο σκόρερ του 1-0. Πρέπει να βελτιωθεί η Γαλλία έτσι ώστε να κάνει μεγάλα πράγματα σ’αυτό το Euro, το θετικό όμως είναι οτι εξασφάλισε από σήμερα την πρόκριση με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στους ”16” του Euro της Γαλλίας. Πολλά συγχαρητήρια στους Αλβανούς για την εμφάνιση , αντιμετώπισε στα ίσα την οικοδέσποινα, την  τεράστια σε ποιότητα Γαλλία, αλλά και για τη δυναμική που έχουν δείξει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση , είναι πραγματικά άτυχοι που δεν έχουν πάρει έστω έναν βαθμό στα δύο παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί.

BB

http://www.youtube.com/watch?v=a5QNVgG_2cA

Ενδεκάδες ομάδων :

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Σανιά, Ραμί, Κοσιελνί, Εβρά, Καντέ, Ματουιντί, Παγέτ, Κομάν (68′ Γκριεζμάν), Μαρσιάλ (46′ Πογκμπά), Ζιρού (77′ Ζινιάκ).

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Ίσαϊ, Αγέτι (85′ Βεσέλι), Μάβραϊ, Αγκόλι, Κουκέλι (74′ Ταουλάντ Τζάκα), Αμπράσι, Μεμούσαϊ, Λίλα (71′ Ρόσι), Λενιάνι, Σαντίκου.

Επόμενη αγωνιστική :
19/06
22.00  EΛΒΕΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ
22.00  ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Βαθμολογία :
1) ΓΑΛΛΙΑ  6
2) ΕΛΒΕΤΙΑ  4
3) ΡΟΥΜΑΝΙΑ  1
4) ΑΛΒΑΝΙΑ   0

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...