Το «πράσινο» αήττητο και η… μάχη της σωτηρίας

Το «πράσινο» αήττητο και η… μάχη της σωτηρίας

Ο Παναθηναϊκός λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία και την 30η αγωνιστική της Euroleague, που θα κρίνει την τελική του κατάταξη ενόψει των πλέι οφ, υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν μια νίκη που θα τους ανεβάσει στο 21-0 και θα τους κρατήσει αήττητους στην Basket League.

Να σημειώσουμε πως ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στη διάθεσή του τον Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος θα επιστρέψει στη δράση ύστερα από μία εβδομάδα στα «πιτς», ενώ εκτός του «πράσινου» ελληνικού ρόστερ είναι οι Μάικ Τζέιμς, Άντριαν Πέιν και Ματ Λοτζέσκι.

«Πρωτίστως, βέβαια, αυτό που μας απασχολεί περισσότερο είναι ο αγώνας πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη. Εδώ και κάποιες ημέρες ο αντίπαλός μας έχει νέο προπονητή με τον οποίο πανηγύρισε μια σημαντική νίκη επί του Προμηθέα την προηγούμενη εβδομάδα. Θα έρθει στην Αθήνα με καλή ψυχολογία γεγονός που τον καθιστά επικίνδυνο, καθώς είναι μια ομάδα με έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες. Από μέρους μας επιβάλλεται να είμαστε προσεκτικοί από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε το αήττητο μας στο φετινό πρωτάθλημα», ανέφερε για το ματς ο Ντίνος Μήτογλου.

Από την άλλη, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου θα παραταχθεί χωρίς απουσίες στο ΟΑΚΑ, με τον Έλληνα τεχνικό να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Ο Άρης θέλει να κερδίσει ό,τι μπορεί στην έδρα του Παναθηναϊκού Superfoods, ώστε να… φουλάρει τις μηχανές στη «μάχη» για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. 

«Θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε κέρδη απ’ αυτόν τον αγώνα, ενόψει των δυο πολύ σημαντικών παιχνιδιών με την Κύμη στην έδρα μας και κόντρα στα Τρίκαλα εκτός έδρας, τα οποία πρέπει και θέλουμε να κερδίσουμε. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια μικρή διακοπή που θα έχουμε χρόνο να ετοιμαστούμε για την τελευταία και πολύ κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος με τους εναπομείναντες αγώνες», υπογράμμισε ο Δημήτρης Φλιώνης.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/327279-To-prasino-aetteto-kai-e-mache-tes-soterias ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...