Το πρωτοχρονιάτικο λαχείο με τα 3.000.000 ευρώ έκατσε στο Αγρίνιο

Με τον καλύτερο τρόπο ήρθε το νέο έτος για έναν άγνωστο υπερτυχερό ο οποίος αγοράζοντας πρωτοχρονιάτικο λαχείο από το Αγρίνιο…
και συγκεκριμένα το πρακτορείο του Κώστα και του Σωτήρη Παπαϊωάννου  «Τυχεράκιας» στην οδό  Μπαϊμπά άλλαξε την ζωή του, καθώς έγινε πλουσιότερος στο βαθμό που δεν θα μπορούσε να το πιστέψει!

«Ο τυχερός αριθμός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου ήταν το 29735 στην 18η σειρά που κέρδισε 2 εκατ. ευρώ, ενώ άλλοι τέσσερις αριθμοί, από το 29731 έως και το 29734 κερδίζουν από 250.000 ευρώ και έτσι συμπληρώνεται η τυχερή πεντάδα των 3.000.000 ευρώ. Ο πρώτος αριθμός κερδήθηκε στο Αγρίνιο στο πρακτορείο μας. Το λαχείο δόθηκε τις μέρες των Χριστουγέννων, αλλά δεν έχουμε κάποια υποψία αν είναι ο τυχερός από το Αγρίνιο ή άλλη περιοχή και επισκέφτηκε την πόλη μας. Τον πρώτο λαχνό στο Πρωτοχρονιάτικο λαχείο τον δίνουμε πρώτη φορά, ενώ σε άλλα, όπως λ.χ στο λαϊκό έχουμε δώσει τον πρώτο λαχνό έξι φορές», δήλωσε ο Κώστας Παπαϊωάννου, ενώ συμπλήρωσε πως: «αν δεν δοκιμάσεις την τύχη σου δεν μπορείς να περιμένεις και τίποτε».

πηγή :sinidisi.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...