Το… σηκώνει με νίκη η Αϊντχόφεν

Κυριακή (31/07) σήμερα και το μενού στο κουπόνι είναι αρκετά πλούσιο. Καταλήγουμε σε τετράδα προτάσεων από… όλη την υφήλιο, με το δυνατό μας σημείο να έρχεται από τον τελικό του Ολλανδικού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Φέγενορντ και Αϊντχόφεν. Πριν πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος να θυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε όλη τη μέρα να ενημερώνεστε για όλα όσα αφορούν το στοίχημα, ενώ μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από τη Neteller, το ηλεκτρονικό πορτοφόλι που σας λύνει τα χέρια.
Εμπιστοσύνη στην PSV
Όπως προαναφέραμε, η βασική σημερινή μας πρόταση είναι το Διπλό της PSV επί της Φέγενορντ στον τελικό του Ολλανδικού Σούπερ Καπ, σε απόδοση 2.25. Με ντέρμπι ξεκινά η νέα σεζόν για τη Φέγενορντ, που θέλει να διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Έδωσε γλυκιά γεύση στην περσινή χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου έπειτα από 8 χρόνια, επικρατώντας 2-1 στον τελικό της Ουτρέχτης. Το Κύπελλο πανηγυρίστηκε έντονα απ’ τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι την είδαν να κερδίζει τίτλο έπειτα από πολλά χρόνια, επιτυχία που παράλληλα τη φέρνει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Άλλη κουβέντα το πρωτάθλημα για τη Φέγενορντ, που κατέρρευσε μετά τον Δεκέμβριο, πορεύτηκε 9 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-7), κάποια στιγμή φοβήθηκε ακόμη και για την τετράδα, μετά τον Φεβρουάριο όμως συνήλθε και τερμάτισε στην 3η θέση. Σαν… παραμύθι ήταν η περσινή σεζόν για την Αϊντχόφεν. Έφτασε μέχρι τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης (αποκλείστηκε στα πέναλτι), ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον πιο απίστευτο τρόπο. Εκμεταλλεύτηκε την «αυτοκτονία» του Άγιαξ στην τελευταία αγωνιστική και με την αναμενόμενη επικράτηση επί της Τσβόλε έκανε τη μεγάλη ανατροπή για να πανηγυρίσει έξαλλα το 23ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Μαζί μ’ αυτό, κέρδισε για δεύτερη σερί σεζόν την παρουσία της απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύουμε ότι η Αϊντχόφεν θα κατακτήσει την κούπα από την κανονική διάρκεια.
Τρίποντο για Ουλενσάκερ
Συνεχίζουμε με Β’ Νορβηγίας, όπου επιλέγουμε τον Άσσο στην αναμέτρηση της Ουλενσάκερ με τη Ραούφος, σε απόδοση 2.05. Από την εκτός έδρας ήττα με 1-3 από τη Λέβανγκερ προέρχεται η Ουλενσάκερ, που φάνηκε ανήμπορη να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο των γηπεδούχων, πραγματοποιώντας εμφάνιση κάτω του μετρίου. Το συγκρότημα του Σκόγκχαϊμ έχει βελτιώσει αρκετά την παρουσία του το τελευταίο διάστημα, έχει ρεκόρ 2-2-2 στα έξι τελευταία και μπορεί να βρίσκεται ακόμη εντός της επικίνδυνης ζώνης, ωστόσο πλέον είναι ζωντανό στη μάχη της παραμονής. Κόντρα στη Ράουφος που έχει τους ίδιους στόχους η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους, που μέσα στο «σπίτι» τους δείχνουν να αγριεύουν, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία. Από την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Φρέντρικσταντ προέρχεται η Ράουφος, η οποία έδειξε χαρακτήρα και ψυχή, καθώς ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 και πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη που της έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Σε κακό τάιμινγκ ήρθε η διακοπή για το σύνολο του Χάουγκ, καθώς μετρούσε δυο σερί νίκες και έδειχνε να βρίσκει επιτέλους τα πατήματά του. Στη σημερινή αναμέτρηση καλείται να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, θεωρούμε όμως ότι… δε θα τα καταφέρει.
Σε φόρμα η Σάντος
Περνάμε τον Ατλαντικό… και κάνουμε στάση στην Α’ Βραζιλίας, επιλέγοντας τον Άσσο της Σάντος επί της Κρουζέιρο σε απόδοση 1.98. Σε πολύ καλή κατάσταση συναντάμε τη Σάντος, η οποία προχωράει… ακάθεκτη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. 10 βαθμούς έχουν συλλέξει οι γηπεδούχοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0), το περασμένο σαββατοκύριακο έφυγαν με το νικηφόρο 2-3 από την έδρα της Βιτόρια Μπαΐα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο -3 από την κορυφή και εντός της προνομιούχου πρώτης τετράδας. Παρελθόν αποτέλεσε μεσοβδόμαδα ο Πάουλο Μπέντο από τον πάγκο της Κρουζέιρο, με τον Πορτογάλο κόουτς να διαψεύδει πλήρως τις προσδοκίες που τον… συνόδευσαν στην πρόσληψή του στην αρχή της σεζόν. Ντεμπουτάρει σήμερα ο Μάνο Μενέσες, με την ελπίδα ότι θα βγάλει την Κρουζέιρο από το… βούρκο. Στην προτελευταία θέση του πίνακα έχει υποχωρήσει η ιστορική ομάδα από το Μπέλο Οριζόντε, ελέω της άσχημης πορείας της. Χαρακτηριστικό… το σερί 0-1-4 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Δεν πιστεύουμε ότι η αλλαγή προπονητή μπορεί να αλλάξει άμεσα την κατάσταση στην Κρουζέιρο.
Δε χάνει το Σολτ Λέικ
Κλείνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το Χ2 του Σολτ Λέικ στην έδρα της Φιλαδέλφια για το αμερικανικό MLS, σε απόδοση 2.01. Από την εκτός έδρας ήττα με 1-5 από τους Μόντρεαλ προέρχεται η Φιλαδέλφια, που ήταν πλήρως απογοητευτική, χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Το σύνολο του Κέρτιν μετρά μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ αν συνυπολογίσει κανείς και την αποτυχία στο Κύπελλο, τότε καταλαβαίνει πως το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό στις τάξεις των γηπεδούχων. Από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στους Σαν Χοσέ προέρχεται η Σολτ Λέικ, που παρέμεινε για έκτο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Το συγκρότημα του Κασάρ είναι πολύ σκληροτράχηλο και μαχητικό αλλά δείχνει να του λείπει η ουσία στην επίθεση, καθώς έχει σημειώσει μόλις τρία τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων. Παραμένει οριακά εντός της ζώνης των πλέι οφ όντας στο +2 από την 7η θέση και τους Πόρτλαντ και κόντρα στη Φιλαδέλφια θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες με κάθε κόστος.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...