Το σπαθί του… σαμουράι, το δώρο της ΕΛ.ΑΣ στον Ν. Δένδια

Το σπαθί του... σαμουράι, το δώρο της ΕΛ.ΑΣ στον Ν. Δένδια
Δείτε το ξίφος που έκανε δώρο η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στον απερχόμενο υπουργό Δημόσιας Τάξης – Το δώρο της Πυροσβεστικής και της Υπηρεσίας Ασύλου
Ένα ξίφος ως αναμνηστικό δώρο δέχτηκε ο απερχόμενος υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής στο εν λόγω υπουργείο μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και της πρώτης συνεδρίασης του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Ο κ. Δένδιας πλέον αναλαμβάνει τα καθήκοντα  του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ενώ τη θέση του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αναλαμβάνει ο Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε το σπαθί του… σαμουράι που δόθηκε στον Νίκο Δένδια:

Παράλληλα, ο κ. Δένδιας έλαβε δώρο και από το Πυροσβεστικό Σώμα ένα τσεκούρι και ένα καπέλο, ενώ από την Υπηρεσία Ασύλου μια κάρτα αιτούντος ασύλου με τα στοιχεία και τη φωτογραφία του.


Ο ίδιος πάντως, από την πλευρά του έδωσε στον νέο υπουργό Δημόσιας Τάξης, ένα χρυσό στεφάνι, το μέγεθος του οποίου σχολίασε ο κ. Κικίλιας – με δόση χιούμορ – ως εξής: «Κύριε υπουργέ είναι και στο μέγεθός μου».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...