Το στιλ Τσίπρα χωρίς γραβάτα και οι νέες στιλιστικές απόψεις του Σταθάκη

Το στιλ Τσίπρα χωρίς γραβάτα  και οι νέες στιλιστικές απόψεις του Σταθάκη

Εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν οι ενδυματολογικές επιλογές των μελών της κυβέρνησης.

Μετά την υιοθέτηση του look «χωρίς γραβάτα» (από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο υφυπουργό) και τα πουκάμισα Βαρουφάκη με λαχούρια, ο Γ. Σταθάκης υιοθέτησε νέο στιλ, που παραπέμπει σε… «ιπτάμενος και τζέντλεμαν». Ο υπουργός Οικονομίας εμφανίστηκε στην επιτροπή της Βουλής που συζητά το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο δερμάτινο μπουφάν. Εδειχνε άνετος και χαμογελαστός.

Εξίσου εύχαρις ήταν και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ενδυματολογικώς, επέλεξε τα συνήθη: Χωρίς γραβάτα, φυσικά, με ένα καφέ σακάκι, μουσταρδί πουκάμισο και μπες παντελόνι.

Εξακολούθησε δε την παράδοση: Να κάνει κάποιο αστείο όταν ξεκινά να μιλά και να μπερδεύει λέξεις. Είπε για παράδειγμα τον Μάκη Βορίδη… Βοριάδη: «Ο Σταθάκης μου πήρε τη δόξα γιατί ήθελα εγώ να απαντήσω εγώ στον Βοριάδη» είπε κάποια στιγμή. Ενώ αμέσως μετά, χαμογελώντας είπε προς τους βουλευτές της αντιπολίτευσης: «Εάν ήμουν καθηγητής σας θα σας έκοβα όλους! Δεν προσέξατε καλά το νομοσχέδιο»., γράφει το iefimerida.gr 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...