Το στοιχειωμένο κάστρο του Αντιρρίου….

Σε κάστρο φάντασμα έχει μετατραπεί το κάστρο του Αντιρρίου .Ο φωτισμός  όπως ενημερωθήκαμε κόστισε ένα σωρό χρήματα και τοποθετήθηκε την τελευταία πενταετία όμως  πλέον δεν δουλεύει. Πάντως  όπως θα δείτε το  δωματιάκι στην είσοδο του κάστρου  έχει φως γιατί όμως δεν έχει ολόκληρο το κάστρο άγνωστο. Επίσης οι κάτοικοι μας ενημέρωσαν πως δεν έτυχε το συγκεκριμένο βράδυ , μας είπαν πως ο φωτισμός  που εγκαταστάθηκε πρόσφατα δούλεψε μόνο λίγες ημέρες  με το αποτέλεσμα να είναι αυτό που βλέπετε στις οθόνες σας.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ακριβώς στην άλλη άκρη της Γέφυρας βρίσκεται το κάστρο του Ρίου που ξεχωρίζει φωτισμένο από  απέναντι.

Σε τι διαφέρει όμως από του Αντιρρίου;

Γιατί οι υπεύθυνοι όποιοι και να είναι δεν ενδιαφέρονται να λύσουν το πρόβλημα  και να φωτιστεί επιτέλους το κάστρο;

Ακόμη ένα θέμα που μας έκανε αρνητική εντύπωση όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε ανθρώπους που ήθελαν να μπουν στο κάστρο είναι η ώρα που έκλεισαν τα κάστρα στη Ναυπακτία  ακριβώς στις δέκα , δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν την πανσέληνο μόλις 45 λεπτά.Κύριοι ζούμε σε δύσκολες εποχές έχουμε ανάγκη τους τουρίστες, έχουμε ανάγκη την ανάπτυξη, όμως δεν πρόκειται ποτέ να έρθει με τέτοιους ρυθμούς  και το αρνητικό είναι αυτό που μένει πάντα. Μην διώχνεται τον κόσμο από την Ναυπακτία τα ιστορικά μνημεία δεν σας ανήκουν είναι κληρονομιά για όλους τους Έλληνες.

Στο θέμα θα επανέλθουμε…..

_MG_0778-001 _MG_0775 _MG_0773-001 _MG_0764 _MG_0766-001 _MG_0772 _MG_0773

_MG_0764

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...