Το τελευταίο αντίο στο 10χρονο αγόρι που διαμελίστηκε στη Μύκονο

Το τελευταίο αντίο στο 10χρονο αγόρι που διαμελίστηκε στη Μύκονο
Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα μπορούσαμε να πούμε σχετικά με τους ελέγχους που θα ξεκινήσουν στο νησί των ανέμων, ωστόσο έπρεπε ξανά να συμβεί το μοιραίο για να κινητοποιηθούν κάποιοι μηχανισμοί και να γίνει το… αυτονόητο.
Σήμερα, Πέμπτη, τόσο η επιχείρηση των θαλάσσιων σπορ στην οποία ανήκε το σκάφος που διαμέλισε τον 10χρονο, όσο και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις παρόμοιου τύπου παραμένουν κλειστές. Ακόμη και στην περιοχή Παράγκα, όπου βρίσκονται μερικά από τα πιο φημισμένα beach bars του κυκλαδίτικου νησιού.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι δύο μέρες μετά το τραγικό συμβάν που βύθισε στη θλίψη ολόκληρη τη χώρα, είναι τέτοιος ο πανικός που διακατέχει τους γονείς μικρών παιδιών που βρίσκονται στη Μύκονο για διακοπές, που δεν τα αφήνουν ούτε να κολυμπήσουν χωρίς την επίβλεψή τους!
Όλα αυτά την ώρα που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη, η κηδεία του 10χρονου αγοριού στον Κόκκινο Μύλο, της Νέας Φιλαδέλφειας. Νωρίτερα οι γονείς του παιδιού είχαν ζητήσει από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν τον πόνο τους και να είναι όσο περισσότερο διακριτικοί γίνεται κατά τη διάρκεια του τελευταίου αντίου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...