Το τεχνικό team του Α.Ο. Λυγιά

Το τεχνικό τιμ της ομάδας ανακοίνωση η Διοίκηση του Α.Ο. Λυγιά. Πρπονητής παραμένει ο Φώτης Δημητρόπουλος με βοηθό τον Ιωάννη Φούντα, ενώ γυμναστης στην ομάδα θα είναι ο Σπύρος Σταυρόπουλος. Όσο για το στόχο που τέθηκε για τη νέα χρονιά αυτός είναι η κατάληψη όσο το δυνατόν υψηλότερης θέσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λυγιά ”Το Νεόκαστρο”, σας ανακοινώνει το προπονητικό τιμ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Προπονητής για την νέα αγωνιστική περίοδο παραμένει ο Φώτης Δημητρόπουλος. Επίσης παραμένει στη θέση του βοηθού προπονητή, αλλά και ανάδειξης και εξέλιξης των νέων παιδιών της ομάδας μας ο Ιωάννης Φούντας. Γυμναστής της ομάδας μας για την προετοιμασία της, αλλά και για όλη την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Σπύρος Σταυρόπουλος. Στόχοι της ομάδας μας είναι, αγωνιστικά όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και η ολοκλήρωση του Δημοτικού Γηπέδου Λυγιά, ένα θέμα το οποίο μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ, ειδικά τον τελευταίο καιρό αλλά και τους τελευταίους μήνες, ελπίζοντας πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς που ασχολούνται με το θέμα, θα κάνουν τα αυτονόητα, έτσι ώστε στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος να επιστρέψουμε και να αγωνιστούμε στο σπίτι μας.
Για όλα τα νέα και τις εξελίξεις της ομάδας μας, θα επανέλθουμε με νεότερες ανακοινώσεις. 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...