Το χόμπι που λατρεύουν η βασίλισσα Ελισάβετ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ

Το χόμπι που λατρεύουν η βασίλισσα Ελισάβετ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ

Μπορεί η πριγκίπισσα Σάρλοτ να είναι μόλις 3 ετών, ωστόσο έχει ήδη μια πληθώρα ταλέντων.

Ακολουθώντας τα χνάρια της προγιαγιάς της, της βασίλισσας Ελισάβετ, φαίνεται πως λατρεύει την ιππασία και μάλιστα ιππεύει από την ηλικία των 18 μηνών.

Σύμφωνα με το «Town & Country», η αγάπη της πριγκίπισσας Σάρλοτ για τα άλογα ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία, με την μητέρα της, Κέιτ Μίντλετον, να την ενθαρρύνει να μάθει να ιππεύει. Την εποχή εκείνη, τον Οκτώβριο του 2016, η βασιλική ανταποκρίτρια αποκάλυψε στην Mirror πως η δούκισσα του Κέμπριτζ μίλησε γι’ αυτό στην παραολυμπιονίκη ιππέα, Νατάσα Μπέικερ, σε μια εκδήλωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ για τους ολυμπιονίκες.

Η Μπέικερ είχε αποκαλύψει τότε: «Τη ρώτησα πώς ήταν τα παιδιά και μου είπε πως η Σάρλοτ πραγματικά απολαμβάνει την ιππασία». Και δεν είναι μόνο αυτό. Προφανώς, η Κέιτ «τόνισε επίσης πως η Σάρλοτ έχει πάθος με τα άλογα και πως η ίδια θα κάνει ότι μπορεί για να την ενθαρρύνει και να τη βοηθήσει». Φαίνεται λοιπόν, πως η μικρή πριγκίπισσα συνεχίζει να εξελίσσεται σε αυτή την δεξιότητα.

Όπως αναφέρει το «Town & Country», η πριγκίπισσα Σάρλοτ δεν είναι η μόνη στην βασιλική οικογένεια που λατρεύει την ιππασία. Τόσο η πριγκίπισσα Άννα όσο και η Ζάρα Τίνταλ είναι ιππείς, αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ. Το ίδιο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πατέρας της μικρής Σάρλοτ, που είναι δεινός ιππέας και συχνά τον βλέπει κανείς σε αγώνες πόλο.

Η βασίλισσα ΕΛισάβετ λατρεύει τα άλογα και ιππεύει κι αυτή από πολύ μικρή ηλικία

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/340785-To-chompi-poy-latreyoyn-e-basilissa-Elisabet-kai-e-prigkipissa-Sarlot ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...