Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαϊα – Ποια ονόματα προκρίνονται

Μέσα από συλλογικές διαδικασίες οι υποψηφιότητες

Στην προσεχή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, την επόμενη Τρίτη, στρέφονται πλέον τα βλέμματα για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου των επικείμενων πρόωρων εκλογών.

Η τελική πρόταση της Ν.Ε. θα σταλεί στην Κουμουνδούρου όπου θα αποκρυσταλλωθεί και η τελική μορφή του ψηφοδελτίου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μέχρι την επόμενη Τρίτη θα συνεδριάσουν οι οργανώσεις μελών, οι οποίες θα προτείνουν υποψηφίους μέσα από συλλογικές διαδικασίες.

Σε καμία περίπτωση το ψηφοδέλτιο δεν θα είναι το ίδιο με τις εκλογές της 25ηςΙανουαρίου, αφού νυν βουλευτές και υποψήφιοι των προηγούμενων εκλογών έχουν δηλώσει πως δεν θα βρεθούν ξανά σ& epsilon; θέσεις μάχης, με προεξάρχοντα τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Αχαϊας, Βασίλη Χατζηλάμπρου – θα ενταχθεί στη Λαϊκή Ενότητα- αλλά και τη βουλευτή Μαρία Κανελλοπουλου.

Συνολικά οι θέσεις που «χηρεύουν» στο ψηφοδέλτιο είναι επτά.

Ως εκ τούτου η ονοματολογία για τη στελέχωση της… λίστας έχει ξεκινήσει για τα καλά, ενώ υπάρχουν ήδη και αρκετές αυτοπροτάσεις υποψηφιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος θα είναι ο Συντονιστής της Ν.Ε. Αχαϊας, Ανδρέας Ριζούλης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός, ηΟυρανία Μπίρμπα ή ο Μιχάλης &Bet a;ασιλάκης από το ΕΑΜ, ενώ δυνατά ακούγονται και τα ονόματα των Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, δημοτικού συμβούλου,Γεράσιμου Φεσσιάν, πρώην πριφερειακού συμβούλου, αλλά και του Θανάση Πετ& rho;όπουλου, πρώην περιφερειακού συμβούλου επίσης.

patrastimes.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...