Το 8ο Αεροπορικό Αντάμωμα στη Ναύπακτο

Για όγδοη συνεχή χρονιά, ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, αντάμωσαν οι απόστρατοι αεροπόροι της Ναυπακτίας όλων των βαθμών και προελεύσεων. Η φετινή συνάντηση έγινε στην μαγευτική παραλία της Ψανής, μέσα σε μια χαρούμενη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Οι συναντήσεις αυτές και μάλιστα σε μια επαρχιακή πόλη, έχουν πολύ ευμενή απήχηση και στην τοπική κοινωνία, που εκφράζεται με αγάπη και θαυμασμό για το έργο, την προσφορά, αλλά και το πνεύμα που διακρίνει την Πολεμική Αεροπορία.

Έδωσαν το ‘’παρών’’ οι :

Γεώργιος Φουσέκης, Θωμάς Κοτρωνιάς, Νικόλαος Ρούμπας, Γεώργιος Λαουρδέκης, Σταύρος Σύψας, Νικόλαος Βαρελάς, Δημήτριος Σακελλάρης, Δήμος Ξανάλατος, Γεώργιος Κυρίτσης, Δημήτριος Σατλάνης, Κώστας Ευθυμιόπουλος, Νικόλαος Παπασάββας, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Παναγιώτης Σφήκας, Ανδρέας Μελίστας, Κώστας Κατσάμπας, Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, Ανδρέας Ντουρακόπουλος, Ηλίας Δημητρόπουλος, Βασίλειος Σταυρόπουλος, Δημήτριος Βελής, Γεώργιος Μπαλωμένος, Σωτήρης Πετρόπουλος, Παναγιώτης Καραγεώργος, Αθανάσιος Σωτηρόπουλος, Αθανάσιος Κοντός, οι ΕΝ/ΕΝ Αξιωματικοί, Επαμεινώνδας Τσάτσος και Βασίλειος Τσιλιγιάννης.

 

Ηλίας Στ. Δημητρόπουλος

Σμχος ε.α.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...