Το Kontra ενώνει τις δυνάμεις του με το μεγάλο κανάλι Ορτ

Δευτέρα 13/06/2016 – 18:45ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
Ένα ακόμη μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του τηλεοπτικού κοινού της επαρχίας ξεκίνησε το Kontra, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΟΡΤ).
Από χθες το μεγάλο κανάλι της Πελοποννήσου αναμεταδίδει ζωντανά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και όλες τις βασικές ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού μας, κάτι που θα συμβαίνει στο εξής σε καθημερινή βάση.
H οικογένεια του Kontra βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τους τηλεθεατές ολόκληρης της Πελοποννήσου, στους οποίους δίνεται τώρα η δυνατότητα να απολαμβάνουν στους δέκτες τους το τηλεοπτικό μας πρόγραμμα.
Κάθε βράδυ η Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Βαρουξή θα αναμεταδίδει ζωντανά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra και όλες τις βασικές ενημερωτικές εκπομπές, τις οποίες ήδη έχει αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό.
Η δυναμική, ανεξάρτητη και μαχητική φωνή του Kontra θα ακούγεται πλέον σε κάθε γωνιά και κάθε σπίτι της Πελοποννήσου, που εδώ και πολλά χρόνια επιλέγουν το ΟΡΤ για την ενημέρωσή τους.
Καθημερινά από τις 19.50 έως τις 21.00 το βράδυ οι τηλεθεατές του ΟΡΤ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν υπεύθυνα και αντικειμενικά για όλες τις ειδήσεις εντός και εκτός της χώρας από το δελτίο Ειδήσεων του Kontra με παρουσιαστή το Γιάννη Παπαγιάννη και από τα έγκυρα ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας του σταθμού μας.
Τη σκυτάλη θα παίρνουν οι εκπομπές του Kontra με καλεσμένους σημαντικά πρόσωπα της επικαιρότητας και εξέχουσες προσωπικότητες, που θα κρατούν συντροφιά στο κοινό μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.
Όλα αυτά βεβαίως με την πολύτιμη βοήθεια του ΟΡΤ που μας κάνει την τιμή να φιλοξενεί το πρόγραμμά μας στη συχνότητά του.
Το κανάλι με έδρα την Ηλεία εκπέμπει σε όλη τη Δυτική Ελλάδα έχοντας αναπτύξει συνεργασίες με Αχαΐα, Μεσσηνία, Αρκαδία, Κόρινθο και Ζάκυνθο.
Από τον Ιούνιο του 2014 βρίσκεται σε ψηφιακή «τροχιά» μέσω DIGEA με αποτέλεσμα πάνω από 1 εκατομμύριο τηλεθεατές να μπορούν να παρακολουθούν, να ενημερώνονται και να ψυχαγωγούνται από το σταθμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση είναι ιδιοκτησίας του σπουδαίου Δημοσιογραφικού Όμιλου Βαρουξή, στον οποίο ανήκει επίσης η ιστορική εφημερίδα «Πατρίς», η οποία είναι η δεύτερη αρχαιότερη καθημερινή εφημερίδα στην Ελλάδα καθώς κυκλοφορεί αδιάκοπα από το 1902.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...