Τρία ρεκόρ Γκίνες με χορούς ετοιμάζεται να καταρρίψει η Αγία Νάπα

Τρία ρεκόρ Γκίνες με χορούς ετοιμάζεται να καταρρίψει η Αγία Νάπα
Πάνω από 25 χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Κύπρο έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή για να ενισχύσουν την προσπάθεια του Δήμου Αγίας Νάπας  να καταρρίψει τρία ξεχωριστά ρεκόρ Γκίνες στις κατηγορίες για τη μεγαλύτερη αλυσίδα στους χορούς «Συρτάκι» (Ζορμπά), στον ελληνικό παραδοσιακό χορό «Καλαματιανό» και στο ρωσικό παραδοσιακό χορό «Καλίνκα».
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «το μεγάλο αυτό χορευτικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στις πέντε το απόγευμα της Κυριακής 28 Σεπτεμβρίου 2014  κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου στο κέντρο του Δήμου. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 30ού Φεστιβάλ  και των εορτασμών για τη συμπλήρωση 20 χρόνων του Δήμου Αγίας Νάπας».

Στο φετινό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, προσθέτει η ανακοίνωση «ξεχωρίζουν η συμμετοχή των Παγκοσμίου Φήμης Τενόρων της Μόσχας, της ελληνίδας τραγουδίστριας Σοφίας Παπάζογλου, της χορευτικής ομάδας φλαμένγκο «Ηermanos» από Θεσσαλονίκη, της Ενωσης Παραδοσιακών Μουσικοχορευτικών Συλλόγων του αδελφοποιημένου Δήμου Ρεθύμνης, το Γεωργιανό Χορευτικό Συγκρότημα «Ρωμιοσύνη» και το Αρμενικό Συγκρότημα «Sipan» που εδρεύουν στην Κύπρο, το Χορευτικό Συγκρότημα «Ορφέας» από τον αδελφοποιημένο Δήμο Μεταλλοστρόϋ της Αγίας Πετρούπολης, ο Χορευτικός Ομιλος Δήμου Αγίας Νάπας και η Χορωδία Ακρωτηρίου Λεμεσού «Island Blend».

Ο Δήμος Αγίας Νάπας «απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλα τα συγκροτήματα που δεν δήλωσαν συμμετοχή μέχρι τώρα να το πράξουν γιατί μέσα από αυτό τον παγκόσμιο θεσμό του Ρεκόρ Γκίνες γίνεται τεράστια τουριστική προβολή όχι μόνο για την Αγία Νάπα και  την ελεύθερη περιοχή  Αμμοχώστου αλλά και για την ίδια την Κύπρο».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην αρμόδια λειτουργό της Πολιτιστικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Νάπας κυρία  Μαρία Τοφινή – Τσαντίλα, στα τηλέφωνα 23816307, 99454677 και στο e-mail [email protected].

Επίσης μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο από την ιστοσελίδα του Δήμου www.agianapa.org.cy (Νέα/Ανακοινώσεις) και να το στείλουν στο τηλεομοιότυπο στον αριθμό 23722607 το αργότερο μέχρι τις 20 Αυγούστου 2014.

ΚΥΠΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...