Τρίκαλα: Στα χέρια της αστυνομίας τρεις Πακιστανοί – Απήγαγαν ομοεθνή τους

Τρίκαλα: Στα χέρια της αστυνομίας τρεις Πακιστανοί - Απήγαγαν ομοεθνή τους
Οι δράστες είχαν δέσει στα χέρια και στα πόδια τον 21χρονο αλλοδαπό
Τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 20, 43 και 37 ετών συνελήφθησαν την Παρασκευή από αστυνομικούς στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας για την αρπαγή ενός 21χρονου ομοεθνή τους και την απόπειρα αρπαγής ενός ακόμη 27χρονου ομοεθνή τους, τους οποίους εκβίαζαν για λύτρα.

Συγκεκριμένα, οι τρεις δράστες μαζί με έναν Αφγανό συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται, είχαν συναντηθεί την Τετάρτη στα Τρίκαλα με τον 21χρονο και τον 27χρονο ομοεθνή τους και κατάφεραν με σωματική βία να βάλουν στο αυτοκίνητό τους τον πρώτο, ενώ επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο και με τον δεύτερο, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να διαφύγει. Την επομένη επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον 27χρονο ζητώντας λύτρα για να μην τους βλάψουν και για να ελευθερώσουν τον 21χρονο.

Έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στους δύο νομούς συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής οι τρεις δράστες και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με τη σε βάρος τους δικογραφία για αρπαγή, απόπειρα αρπαγής, εκβίαση και έκθεση, ενώ σε δασική περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας εντοπίστηκε και ο 21χρονος απαχθείς αλλοδαπός, τον οποίο είχαν δέσει στα χέρια και στα πόδια οι δράστες.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...