Τρίποντο με «βουτιά» Ατζαγκούν

Τρίποντο με «βουτιά» Ατζαγκούν

Κατηγορία

christos.papad…
Σάββατο 20/02/2016 – 17:42

Lebadeiakos

Μπορεί ο Λεβαδειακός να ήταν μακριά από τις νίκες για 7 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος, ωστόσο ο Βαγγέλης Μάντζιος φρόντισε να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί!

Χάρη στο 11ο εύστοχο πέναλτι του Έλληνα επιθετικού, σε ισάριθμες εκτελέσεις (!), οι Βοιωτοί νίκησαν 1-0 την Καλλονή και την έστειλαν οριστικά στη Football League.

Η Καλλονή ήταν καλύτερη στη Βοιωτία, είχε κλασσικές ευκαιρίες και δοκάρι, όμως ένα ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Σελίμος σε μεγαλοπρεπή βουτιά του Ατζαγκούν και μετέτρεψε σε γκολ στο 73’ ο Μάντζιος, ηττήθηκε 1-0 από τον Λεβαδειακό.

Ούτε με… θαύμα δεν σώζονται πλέον οι Μυτιληνιοί, που στα τελευταία ματς δείχνουν καλό πρόσωπο αλλά αυτό τους επιτρέπει μόνο να φύγουν με το κεφάλι ψηλά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Γιάχιτς, Τσουρίκοφ (46′ Μανωλάς), Μαχαμάτ, Μαχαίρας, Καψάσκης, Ατζαγκούν (83′ Τόπι), Μερεμπασβίλι (59′ Μπελγκαζουανί), Μάντζιος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ν. Καραγεωργίου): Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς (61′ Ελλακόπουλος), Καλτσάς, Φαβάλι, Μανούσος (86′ Μπραούλιο), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (70′ Κάρλσον).

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...