Τρίποντο με υπογραφή Τονσο

Με το τέρμα του Τόνσο, ο Ατρόμητος πήρε τη δεύτερη νίκη υπό την τεχνική ηγεσία του Κορακάκη, κόντρα στην Βέροια, της οποία επιβλήθηκε με 1-0, στην εντός έδρας αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Super League.

Τίποτα το ιδιαίτερο δεν είχε το πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας όμως μπλόκαρε από την πίεση των παικτών της Βέροιας στον χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ενοχλήσει ιδιαίτερα την άμυνα του Λόπες. 

Η λύση για τους Περιστεριώτες δόθηκε σχετικά εύκολα, όταν ο Παπαδόπουλος με τον Τόνσο συνδυάστηκαν εξαιρετικά με τον δεύτερο να πλασάρει εύστοχα από κοντινή απόσταση (26’). Από εκεί και πέρα η ομάδα του Κορακάκη είχε τον απόλυτο έλεγχο. Παρά τις προσπάθειες της «βασίλισσας του Βορρά», η άμυνα του Γκορμπούνοφ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και οι γηπεδούχοι μπήκαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. 

Πιο ζωηρό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για την Βέροια, που μπήκε πιο δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία να απαντήσει με τον Μεληκιώτη. Οι Περιστεριώτες έχοντας το προβάδισμα στην… τσέπη έδωσαν χώρο και προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να δημιουργήσουν ιδιαίτερους κινδύνους. Απ’ την πλευρά της, η ομάδα του Γράφα παρότι κυκλοφορούσε με μεγαλύτερη ευκολία την μπάλα αδυνατούσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. 

Τα λεπτά περνούσαν και το άγχος μεγάλωνε για τους γηπεδούχους, αφού δεν μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα και να καθαρίσουν το παιχνίδι. Η Βέροια ρίσκαρε στο φινάλε κι άρχισε με γεμίσματα να προβληματίζει την αντίπαλη άμυνα.Μάλιστα, είχε τις προϋποθέσεις να φτάσει στο γκολ, όμως η παίκτες της ήταν απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια και τελικά έφυγαν με άδεια χέρια από το Περιστέρι. 

Οι Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: (Κορακάκης) Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Βασιλείου, Κεϊτά, Τόνσο, Παπαδόπουλος Δημ.

ΒΕΡΟΙΑ: (Γράφας) Λόπες, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Κάλί, Άρτσε, Γκονσάλες, Μαραγκός, Χαροντάκης, Μελικιώτης, Καπετάνος, Μπαλάφας.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...