Τρίωρη σύσκεψη με Ιβάν στην Τούμπα

Τρίωρη σύσκεψη με Ιβάν στην Τούμπα

Κατηγορία

christos.papad…
Παρασκευή 12/02/2016 – 21:48

savvidis

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι στους «4» του κυπέλλου, αλλά αυτό δεν ικανοποιεί τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος την επομένη της πρόκρισης στα ημιτελικά συγκάλεσε σύσκεψη κορυφής στην Τούμπα.

Για περισσότερες από τρεις ώρες ο Σαββίδης αναζητούσε να μάθει τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ δεν κάνει βήματα προόδου στα 3,5 χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα.

Η εικόνα της άδειας Τούμπας, που τους τελευταίους μήνες τείνει να γίνει μόνιμη κατάσταση, η έλλειψη πίστης του κόσμου προς την ομάδα, επίσης είναι δύο στοιχεία που προβληματίζουν έντονα τον ομογενή επιχειρηματία.

Ο Σαββίδης γνωρίζει πολύ καλά ότι ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο δεν υπάρχει, κάτι που το επανέλαβε πολλές φορές και σήμερα κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τα στελέχη της ΠΑΕ.

Ο προβληματισμός του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου είχε να κάνει και με την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η σημερινή σύσκεψη ήταν η πρώτη κατά την οποία ο Λούμπος Μίχελ παραβρέθηκε με την ιδιότητα του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος καλείται να αλλάξει κατά πολύ την πολιτική του ΠΑΟΚ σε πολλά θέματα, που ξεκινούν από το αγωνιστικό (σχεδιασμός, μεταγραφές, Αρνεσεν) και συνεχίζονται στο οργανωτικό κομμάτι (σχέσεις με ΕΠΟ και Λίγκα, πολιτεία, Τύπος κ.α.).

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...