Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση 37χρονου

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση 37χρονου

Το πτώμα του βρέθηκε θαμμένο σε αυλή σπιτιού στις Σέρρες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του αγνοούμενου νέου που θα αναζητούσε την Παρασκευή το «Τούνελ». Ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής, ο οποίος εξαφανίστηκε την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου από την Προσοτάνη Δράμας, εντοπίστηκε θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γιαγιά του 37χρονου του είχε δώσει το ποσό των 2.000 ευρώ για να πληρώσει μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αναφέρει η ιστοσελίδα anikolouli.

Τα ίχνη του όμως χάθηκαν και δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Silver Aler.

Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση κατάφεραν να εξιχνιάσουν την εξαφάνιση του 37χρονου άνδρα και να εντοπίσουν το απόγευμα της Πέμπτης το πτώμα του θαμμένο στην αυλή ενός σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί προχωρούν στην εκταφή του πτώματος με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, με τη γνωστή δημοσιογράφο να τονίζει ότι έφτασε στο σπίτι όπου βρέθηκε το πτώμα ύστερα από την μαρτυρία ενός οδηγού ταξί ότι μετέφερε τον άτυχο Βασίλη στην Αλιστράτη.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/334067-Tragikos-epilogos-sten-exaphanise-37chronoy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...