Τραγικό δυστύχημα με 3 νεκρούς στις ΗΠΑ από σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με αρκούδα

Τραγικό δυστύχημα με 3 νεκρούς στις ΗΠΑ από σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με αρκούδα

αστυνομία ΗΠΑ

Φοβερή τραγωδία σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν το όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας συγκρούστηκε με αρκούδα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν δύο παιδιά και ένας 63χρονος άνδρας, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της οικογένειας τραυματίστηκαν σοβαρά.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στο Κολοράντο, κοντά στο Ριφλ. Επί τόπου τη ζωή τους έχασαν η 7χρονη Κίμπερλι Ερντάντες και ο 63χρονος Ευγένιο Ερνάντες Αλταμιράνο, ενώ αργότερα στο νοσοκομείο κατέληξε η 15χρονη Μπριζέιντα Ερντάντες, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε στο Grand River Hospital κοντά στο Ριφλ και ακολούθως με εναέρια μέσα στο Children’s Hospital του Ντένβερ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Όπως ανακοίνωσε η αρμόδια υπηρεσία, οι τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για ένα 9χρονο αγόρι, μία 62χρονη γυναίκα, τον 36χρονο οδηγό και την 32χρονη συνοδηγό του.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, κανένα από τα επτά άτομα που επέβαιναν στο SUV Σεβρολέτ δεν φορούσε ζώνη, με συνέπεια η σύγκρουση με την αρκούδα να προκαλέσει τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά. Το άγριο ζώο επίσης έχασε τη ζωή του από το χτύπημα που δέχτηκε, καθώς το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303419-Tragiko-dystychema-me-3-nekroys-stis-EPA-apo-sphodre-sygkroyse-ICH-me-arkoyda ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...