Τραμπ: Αμφισβητεί τα επίσημα στοιχεία και επιμένει ότι αυξήθηκε η εγκληματικότητα στη Γερμανία

Τραμπ: Αμφισβητεί τα επίσημα στοιχεία και επιμένει ότι αυξήθηκε η εγκληματικότητα στη Γερμανία

Ακόμα και αν τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ακριβώς το αντίθετο, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιμένει ότι η εγκληματικότητα στη Γερμανία έχει ανέβει, και το αποδίδει στη μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί το Βερολίνο.
«Η εγκληματικότητα στη Γερμανία έχει αυξηθεί πάνω από 10% από τότε που έγιναν δεκτοί οι μετανάστες.

Σε άλλες χώρες είναι ακόμη χειρότερα. Να είσαι έξυπνη Αμερική!», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ. Αυτή ήταν η δεύτερη παρέμβασή του, σε ισάριθμες ημέρες, στην κρίση που έχει προκληθεί στη γερμανική κυβέρνηση εξαιτίας του μεταναστευτικού.

Βέβαια, το 2017 η γερμανική αστυνομία κατέγραψε 5.761.984 εγκληματικές ενέργειες, δηλαδή υπήρξε μείωση 5,1% σε σύγκριση με το 2016 (6.537.748). Επιπλέον, σε ανακοίνωσή του τον προηγούμενο μήνα, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Χορστ Ζεεχόφερ, εξέφραζε ικανοποίηση γιατί οι επιθέσεις εναντίον προσώπων ή περιουσιών υποχώρησαν το 2017 στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1992.

Κατά τα φαινόμενα, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν πιστεύει αυτά τα στοιχεία. Συνέχισε τις αναρτήσεις του στο Twitter υπεραμυνόμενος της αμφιλεγόμενης μεταναστευτικής πολιτικής του, που προκαλεί αντιδράσεις ακόμη και στο κόμμα του. «Εάν δεν έχετε σύνορα, δεν έχετε χώρα!», έγραψε μεταξύ άλλων.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/335095-Tramp-Amphisbetei-ta-episema-stoicheia-kai-epimenei-oti-ayxetheke-e-egklematikoteta-ste-Germania ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...