Τραμπ: Δεν εγκαταλείπω

Τραμπ

Υπάρχει «μηδενική πιθανότητα να εγκαταλείψω», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, εν μέσω της θύελλας αντιδράσεων που προκάλεσε και μέσα στις τάξεις του στρατοπέδου των Ρεπουπουμπλικανών η αποκάλυψη των χυδαίων αναφορών του, σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Washington Post την Παρασκευή.

«Ποτέ μα ποτέ δεν θα εγκαταλείψω», διαβεβαίωσε με δηλώσεις του στην Wall Street Journal ο κ. Τραμπ, διαψεύδοντας ότι η δημοσιοποίηση του βίντεο έχει δημιουργήσει συνθήκες κρίσης στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Ωστόσο, η αποκάλυψη έχει προκαλέσει σωρεία επικρίσεων. Στα στελέχη των Ρεπουμπλικανών που καταδίκασαν τις δηλώσεις του κ. Τραμπ προστέθηκε και ο υποψήφιός του για την αντιπροεδρία Μάικ Πενς. Αξιωματούχοι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να ψηφίσουν τον προεδρικό υποψήφιο του κόμματός τους.

«Δεν είπα ποτέ ότι είμαι τέλειος», δήλωσε ο κ. Τραμπ σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Faceboook τη νύχτα, με τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο να ζητεί συγγνώμη και να δεσμεύεται πως θα γίνει «καλύτερος άνθρωπος».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...