Τραμπ προ 20ετίας: «Μου αρέσουν οι γυναίκες, ευτυχώς δεν χρειάζεται να γίνω πολιτικός»

Σε επίπεδο… πεζοδρομίου έχει περάσει το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στις ΗΠΑ για την εκλογή Προέδρου.

Η αντιπαράθεση έχει περάσει σε προσωπικό επίπεδο και κανείς πλέον δεν ασχολείται με το πολιτικό πρόγραμμα των δύο ανθυποψηφίων αλλά με τα μελανά σημεία της ζωής τους.

Από τη μία, δίνει διαδοχικές αφορμές στα διεθνή ΜΜΕ να «σκαλίζουν» το παρελθόν του. Από την άλλη, αυτό το παρελθόν είναι «πλούσιο» σε δηλώσεις που δεν κάνουν συνήθως οι υποψήφιοι πρόεδροι των ΗΠΑ.

Κάπως έτσι, κυκλοφόρησε ξανά απόσπασμα από συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ πριν από 23 χρόνια, στην οποία είχε δηλώσει ότι του αρέσουν οι γυναίκες, συμπληρώνοντας ότι ευτυχώς δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με την πολιτική.

Στη δεκαετία του ’90, ο Τραμπ ήταν αγαπημένο θέμα των tabloid για τις φήμες περί εξωσυζυγικών σχέσεων, όταν ήταν παντρεμένος με την Ιβάνα Τραμπ και το πολύκροτο διαζύγιο που ακολούθησε.

Το 1993, με τον Τραμπ να είναι πλέον παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μαπλς, είχε ερωτηθεί σε συνέντευξη στη Νέα Ζηλανδία για την εικόνα που είχε ο κόσμος για αυτόν, ενός πλούσιου γυναικά.

«Ο κόσμος σας βλέπει ως έναν μεγιστάνα που σχετίζεται με εντυπωσιακές γυναίκες», τον είχε ρωτήσει ο δημοσιογράφος σε εκείνη τη συνέντευξη, την οποία θύμισε σήμερα το TV3 της Νέας Ζηλανδίας.

ε απαντήσει ο Τραμπ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...