Τραυματισμός Γκαρθία: Τι αναφέρει ο κανονισμός για το αντικείμενο στον προπονητή του Ολυμπιακού

Τραυματισμός Γκαρθία: Τι αναφέρει ο κανονισμός για το αντικείμενο στον προπονητή του Ολυμπιακού

Διαβάστε τι αναφέρει ο κανονισμός για το αντικείμενο που δέχτηκε ο Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα πριν από το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Αν ο αγώνας δεν ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών.

Σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 3 ε, αν από τη ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, όπως συνέβη στην περίπτωση του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα πριν από το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, και ο αγώνας διακοπεί, προβλέπεται μέχρι αφαίρεση τριών βαθμών.

Ο γιατρός του αγώνα και όχι αυτός του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού, θα κάνει την πρώτη γνωμάτευση για τον τραυματισμό του Ισπανού, αλλά την απόφαση για την τέλεση ή μη της αναμέτρησης θα πάρει ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Από την απόφασή του θα εξαρτηθεί και η ποινή του Δικεφάλου του Βορρά. Σε περίπτωση που ξεκινήσει ο αγώνας, τότε προβλέπεται πρόστιμο για τους γηπεδούχους, διαφορετικά όχι μόνο πρόστιμο, αλλά αφαίρεση βαθμών και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές”.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το άρθρο 15, παρ. 3, ε: “Εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές”.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/322931-Traymatismos-Gkarthia-Ti-anapherei-o-kanonismos-gia-to-antikeimeno-ston-proponete-toy-Olympiakoy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...