Τρεις πολύ ενδιαφέρουσες διαλέξεις από τον Ελληνο-Ιαπωνικό Σύνδεσμο (Εικόνα)

Τρεις πολύ ενδιαφέρουσες διαλέξεις από τον Ελληνο-Ιαπωνικό Σύνδεσμο (Εικόνα)

Σύνδεσμος

Ο Ελληνο-Ιαπωνικός Σύνδεσμος διοργανώνει τρεις διαλέξεις για την προβολή της Ιαπωνίας και του Ιαπωνικού πολιτισμού, εντός της περιόδου Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2017 και του Ιανουαρίου 2018.

Οι διαλέξεις διοργανώνονται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, θα λάβουν δε χώρα στο Αμφιθέατρο “ Αντώνης Τρίτσης“ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου (Ακαδημίας 50, Αθήνα).

Το πρόγραμμα αναλυτικότερα έχει ως εξής:

1) Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 ώρα 19.30 “ H Iαπωνία και ο αναδυόμενος Ασιατικός Κόσμος “ Ομιλητής: Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, Δημοσιογράφος, Oικονομολόγος.

2) Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 ώρα 19.30 “Ιαπωνική καλλιγραφία ( shodo ), ζωγραφική με μελάνι ( sumie ) και η επίδραση τους στη Σύγχρονη Δυτική Τέχνη “. Ομιλητής: Ντίνα Αναστασιάδου, γλύπτρια-ζωγράφος sumi.Πρώην υπότροφος της Ιαπωνικής Κυβέρνησης.

3) Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 ώρα 19.30» O Ιαπωνικός Βουδισμός στο πλαίσιο των θρησκευτικών παραδόσεων της Ιαπωνίας : Ομιλητής : Γεώργιος Κλώνος, θρησκειολόγος.

αφίσα

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITISMOS/307307-Treis-poly-endiapheroyses-dialexeis-apo-ton-Elleno-Iaponiko-Syndesmo-Eikona ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...