Τριάρα και «καμπανάκι» για Παναθηναϊκό

Με πολλά αμυντικά κενά, τόσο στο σχήμα με τους τρεις αμυντικούς όσο και με τους δύο, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0 από την Ομόνοια, σ’ ένα αποτέλεσμα και κυρίως μια εμφάνιση «καμπανάκι» εν όψει των αναμετρήσεων με τη δανέζικη Μπρόντμπι.

Οι «πράσινοι» είχαν δικαιολογία την απουσία πολλών βασικών στελεχών (Μπεργκ, Ζέκα, Μολέδο, Χουλτ), αλλά όσοι αγωνίστηκαν δεν δικαιολόγησαν την ευκαιρία.

Το «τριφύλλι» είχε ξεκάθαρο πρόβλημα στα τρεξίματα (έκανε μπαμ η απουσία του Ζέκα), ενώ επιθετικά ήταν ακίνδυνος. Ακόμη και όταν μπήκαν οι θεωρητικά «βασικοί» Ιμπάρμπο και Γουακάσο.

Ωστόσο εκεί που υπάρχει ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» είναι η αμυντική γραμμή, αφού ο Μολέδο δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει το πρώτο ματς με την Μπρόντμπι.

Έτσι η τριπλέτα Ρέις, Κουτρουμπή και Ιβανόφ είχε πολλά προβλήματα, ενώ και οι καλύψεις από τους Μέστο και Νάνο ήταν «προβληματικές».

Σε λίγο περισσότερα…

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγής, Δημητρίου, Νασιμέντο, Παντελιάδης, Μαργκάσα, Τουρέ, Φυλακτού, Κλέιτον, Χριστοφής, Αγκάγιεφ, Ντάσμπισάιρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (46΄’ Βλαχοδήμος), Κουτρουμπής, Ρέις (68’ Ευαγγέλου), Μπουμπάλ (46’ Ιμπάρμπο), Λέτο (68’ Ρινάλντι), Λουντ, Βιγιαφάνιες (68’ Βλαχοδήμος), Νάνο, Λεντέσμα (68’ Στάικος), Μέστο (68’ Μαρινάκης), Ιβάνοφ (46’ Γουακάσο)

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...