Τρομερή δήλωση Βιγιαφάνιες! “Ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ ήταν κανονισμένος από τους διαιτητές”

O πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν της Αλάνιασπορ Λούκας Βιγιαφάνιες, έδωσε συνέντευξη στο sport24 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον περσινό ημιτελικό κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, μιλώντας για ξεκάθαρη εύνοια της διαιτησίας υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης λέγοντας μάλιστα οτι το παιχνίδι ήταν κανονισμένο απ’τους διαιτητές.

Αναλυτικά  :
– Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά της περυσινής σεζόν ήταν για πολλούς ένα κομβικό σημείο στην ανώμαλη τροχιά που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα “έδειξε” τη διαιτησία ως υπεύθυνη για τον αποκλεισμό, εσύ που έπαιξες τι έχεις να πεις;

“Ξεκάθαρα η διαιτησία επηρέασε. Εμείς, τις μέρες που προηγήθηκαν της αναμέτρησης, ξέραμε ότι οι διαιτητές θα ήταν μαζί τους. Δεν μου αρέσει να μιλώ για τέτοια πράγματα, αλλά είναι κρίμα μια τόσο όμορφη χώρα, με τόσο όμορφο κόσμο, με τόσο όμορφο ποδόσφαιρο να έχει τέτοια πράγματα. Να προσπαθείς με πονηριά να ξεγελάσεις του διαιτητές, με “κανονισμένα” παιχνίδια, με διαιτητές να σφυρίζουν υπέρ της μίας μόνο ομάδας. Είναι κρίμα. Αυτό το ματς, όπως νομίζω όλοι ξέρουν, ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές”.

– Ένιωσες αδικία, όπως λες σε εκείνο το ματς. Πώς ένιωσες εσύ και οι συμπαίκτες σου. Άλλο να το βλέπεις από την τηλεόραση ένα ματς κι άλλο να παίζεις…

“Ένιωσα ανίκανος. Σαν να μου πήραν τη δύναμη. Είναι πολύ άσχημο. Είναι άσχημα σε μια τέτοια χώρα να υπάρχουν αυτά τα πράγματα”

 

Πηγή : www.sport24.gr

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...