Τρυφερό γράμμα δασκάλας στους μαθητές της μετά τις εξετάσεις

Τρυφερό γράμμα δασκάλας στους μαθητές της μετά τις εξετάσεις
Με μία τρυφερή επιστολή, η διευθύντρια ενός δημοτικού σχολείου στο Λανκασάιρ της Αγγλίας, είπε στους μαθητές της ότι είναι πολλά περισσότερα από τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων.
Η επιστολή είδε το φως της δημοσιότητας και έγινε viral.

«Οι άνθρωποι που φτιάχνουν αυτά τα τεστ και που τα διορθώνουν δεν γνωρίζουν κάθε έναν από εσάς: όχι με τον τρόπο που σας ξέρουν οι δάσκαλοί σας, με τον τρόπο που ελπίζω να σας μάθω και σίγουρα όχι με τον τρόπο που σας γνωρίζουν οι γονείς σας. Δεν ξέρουν ότι πολλοί από εσάς μιλούν δύο γλώσσες. Δεν ξέρουν ότι μπορείτε να παίξετε κάποιο μουσικό όργανο ή να χορέψετε ή να ζωγραφίσετε μία εικόνα. Δεν γνωρίζουν ότι οι φίλοι σας βασίζονται πάνω σας για να είστε δίπλα τους ή ότι το γέλιο σας φωτίζει την πιο τρομερή ημέρα» αναφέρει η επιστολή.

Και συνεχίζει: «Δεν γνωρίζουν ότι γράφετε ποίηση ή τραγούδια, ότι συμμετέχετε σε σπορ, ότι αναρωτιέστε για το μέλλον, ότι καμιά φορά φροντίζετε τον μικρό σας αδελφό ή την αδελφή σας μετά το σχολείο. Δεν ξέρουν ότι έχετε ταξιδέψει σε ένα πραγματικά φανταστικό μέρος ή ότι γνωρίζετε πώς να λέτε ιστορίες ή ότι σας αρέσει να περνάτε χρόνο με αγαπημένα μέλη της οικογένειάς σας και φίλους σας».

«Δεν γνωρίζουν ότι μπορείτε να είστε έμπιστοι, ευγενικοί ή σκεπτόμενοι και ότι προσπαθείτε, κάθε ημέρα, να γίνεται ό,τι καλύτερο μπορείτε… τα αποτελέσματα (στις εξετάσεις) θα σας πούνε κάτι, αλλά δεν θα σας πούνε τα πάντα» καταλήγει η επιστολή.

ΠΑΙΔΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...