Τρόικα στην Κύπρο: “Δεν δεχόμαστε αλλαγές στο νόμο για τις εκποιήσεις”

Τρόικα στην Κύπρο:
Ενώ η πολιτική σύγκρουση μεταξύ Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το νόμο των εκποιήσεων συνεχίζεται και εντείνεται, φαίνεται πως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.
Η Τρόικα, σύμφωνα με υψηλόβαθμό στέλεχός της που μίλησε στο «Φ», δεν πρόκειται να δεχθεί καμία ουσιαστική αλλαγή επί του νομοσχεδίου.

Μόνο τεχνικού περιεχομένου διαφοροποιήσεις μπορούν να γίνουν αποδεχτές, είπε, σημειώνοντας πως το νομοσχέδιο έχει συμφωνηθεί με την Κυβέρνηση και χωρίς αυτό να εγκριθεί από τη Βουλή, επόμενη δόση δεν αποδεσμεύεται. Τα πράγματα για την τρόικα είναι ξεκάθαρα, ανέφερε. Είναι μάλιστα σημαντικό να αναφέρουμε πως των δηλώσεων του τροϊκανού αξιωματούχου στο «Φ» προηγήθηκε ενημέρωση της τρόικας από την κυβέρνηση για τις θέσεις και εισηγήσεις των κομμάτων.

Χθες, η Κυβέρνηση ολοκλήρωσε τον κύκλο επαφών με τα κόμματα με συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών με το Ευρωκό, με τον κ. Χάσικο να σημειώνει όμως πως «δεν είναι θέμα διαφωνίας ή σύγκρουσης των κομμάτων με την Κυβέρνηση, αλλά κατά πόσον η τρόικα θα αποδεχθεί τις τροποποιήσεις που θα υποβάλουν τα κόμματα».

ΚΥΠΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...