Τρόμος σε πτήση της British Airways – Πλημμύρισε το αεροσκάφος! (Εικόνες)

Τρόμος σε πτήση της British Airways – Πλημμύρισε το αεροσκάφος! (Εικόνες)

Κατηγορία

n.anastasiou
Παρασκευή 18/03/2016 – 12:27

Αεροπλάνο

Χάος και πανικός επικράτησε σε πτήση της British Airways από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής προς το Λονδίνο, όταν οι επιβάτες τρομοκρατημένοι είδαν το αεροπλάνο τους να πλημμυρίζει νερά στο μέσο της διαδρομής.

Το Airbus των Βρετανικών Αερογραμμών, βρισκόταν 90 λεπτά μακριά από το Χίθροου, όταν μια διαρροή νερού άρχισε να πλημμυρίζει την καμπίνα των επιβατών.

«Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά περίεργη. Το πλήρωμα άρχισε να τοποθετεί πετσέτες στο δάπεδο. Βλέπαμε ότι επικρατούσε χάος και οι ίδιοι οι αεροσυνοδοί ήταν ανήσυχοι» σχολίασε αμέσως μετά την προσγείωση ένας επιβάτης. Μία γυναίκα τρομοκτατημένη κρατούσε το παιδί της αγκαλιά και δεν πίστευε οτι βρισκότανε σώα στο έδαφος.

Το πλήρωμα κατάφερε να θέσει τη διαρροή υπό έλεγχο, μέσα σε ένα τέταρτο και ο κυβερνήτης ενημέρωσε τους επιβάτες ότι το αεροσκάφος ήταν ασφαλές. Ωστόσο θα χρειαστεί να παραμείνει καθηλωμένο στο έδαφος επί 64 ώρες για να επιθεωρηθεί από ειδικούς.

Εκπρόσωπος της British Airways απέδωσε το περιστατικό σε ένα καροτσάκι από αυτά που χρησιμοποιούν οι αεροσυνοδοί, το οποίο έσπασε έναν αγωγό νερού.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...