Τσίπρας: Η χώρα ξεπερνά τις μεγάλες δυσκολίες

Τσίπρας: Η χώρα ξεπερνά τις μεγάλες δυσκολίες

«Η ικανότητά σας να υπερασπίζεστε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι αυτή που μάς δίνει αυτοπεποίθηση προκειμένου να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία», επεσήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στους αξιωματικούς και το πλήρωμα της φρεγάτας «Νικηφόρος Φωκάς».

Ο πρωθυπουργός απήυθυνε χαιρετισμό στο πλήρωμα της φρεγάτας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα Ψαρά, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «μεταφέρω ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης από την πλευρά της Πολιτείας για την καθημερινή σας προσφορά, αλλά και ένα μήνυμα αποφασιστικότητας ότι η χώρα ξεπερνά τις μεγάλες δυσκολίες».

«Και με τη συμβολή του λαού», υπογράμμισε, «είναι ικανή να ξαναπερπατήσει σε δρόμους σταθερότητας και προοπτικής αλλά και χάρη στην αποτρεπτική της ικανότητα, στην ικανότητα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, να μην έχει τίποτα να φοβηθεί και να είναι σε θέση να υπερασπιστεί ανά πάσα στιγμή την κυριαρχία της, τα κυριαρχικά της δικαιώματα και ιδίως στις θάλασσες της και στο Αιγαίο».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις επετειακές εκδηλώσεις που είχαν προετοιμάσει οι μαθητές του νησιού, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου. Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα, ενώ ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και θεατρική παράσταση για το 1821.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/326374-Tsipras-E-chora-xeperna-tis-megales-dyskolies ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...