Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ωραίο το παραμύθι της παρένθεσης, αλλά ο δράκος ψόφησε

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ωραίο το παραμύθι της παρένθεσης, αλλά ο δράκος ψόφησε

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τετάρτη 30/03/2016 – 01:48

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ωραίο το παραμύθι της παρένθεσης, αλλά ο δράκος ψόφησε

«Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ»

Το…γάντι σήκωσε κατά τη διάρκεια της δευτερομιλίας του ο πρωθυπουργός, ο οποίος αφού κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σοβαρευτεί, τόνισε πως αντί ο κ. Μητσοτάκης να σχολιάσει κάτι για τη διαφθορά αρκέστηκε να καταθέσει ένα σκίτσο του Αρκά.

Απαντώντας, στην παρότρυνση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διενεργηθούν εκλογές, του είπε πως «όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Το πρόβλημά σας είναι η αγωνία κάποιων στην παράταξή σας και η αγωνία της διαπλοκής. Θα γίνει ο διαγωνισμός για τις άδειες και η εξεταστική για τα δάνεια», διαβεβαίωσε, και τόνισε ότι «ξαναπαίζεται το σενάριο της αριστερής παρένθεσης». Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, «ωραίο το παραμύθι της παρένθεσης, αλλά ο δράκος ψόφησε. Αυτή η κυβέρνηση είναι τετραετίας και τότε θα κριθούμε όλοι. Ξεχάστε τις εκλογές και κοιτάξτε μήπως είστε ο νεότερος αρχηγός της παράταξης που φεύγει νωρίτερα».

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα,  ανέφερε πως «η πλειοψηφία της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ την τριετία 2012-2015 παρενέβησαν με κατάφορα αντισυνταγματικές διατάξεις». Σηκώνοντας στα ύψη τους τόνους της αντιπαράθεσης τον κατηγόρησε λέγοντας:  «είστε λίγο αλλεργικός στην έννοια της κοινωνικής πλειοψηφίας».  Ο  κ. Τσίπρας είπε πως «στις Δημοκρατίες-για κακή σας τύχη- αυτές για άλλη μια φορά θα σας στείλουν στη γωνιά της αντιπολίτευσης για να ανοίξουμε ελπίδα στην κρίση».

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΓΡΑΦΟ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ

Κατακεραυνώνοντάς τον, ο πρωθυπουργός τον κατηγόρησε ότι «για τα ζητήματα της διαπλοκής, άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Η ομιλία σας, ήταν ένα αναμάσημα κάποιων συγκροτημάτων του Τύπου. Μας είπατε ότι «η χώρα βουλιάζει στις λάσπες και στους βάλτους της Ειδομένης», είπε και στο σημείο αυτό τον παρότρυνε: «αν έχετε προσλάβει για λογογράφο τον κ. Ψυχάρη να αλλάξετε λογογράφο, γιατι σας εκθέτει». Στο ίδιο μήκος κύματος, συνέχισε λέγοντας:  «καταπιαστήκατε και με μια σειρά πρωτοσέλιδα της ναυαρχίδας του κίτρινου Τύπου. Αναφερθήκατε με ιδιαίτερο πάθος στο γεγονός ότι προσλαμβάνουμε κολλητούς, λες κι εσείς κάνατε ΑΣΕΠ. Ακόμα και ο σκουπιδιάρης είναι έντιμη δουλειά, αλλά το να είναι λαμόγιο, αυτό είναι ανέντιμη δουλειά και δεν είπατε κουβέντα για το στενό συνεργάτη του κ. Σαμαρά», τόνισε, αναφερόμενος στην υπόθεση Παπασταύρου.

Αναφερθείς τέλος στην εξάρθρωση του κυκλώματος εκβιαστών, ο Αλέξης Τσίπρας, διερωτήθηκε: «είναι παρακράτος το τμήμα εκβιαστών της ελληνικής αστυνομίας; Παρακράτος είναι αυτό; Αντί να δώσετε συγχαρητήρια, επειδή νιώθετε ενοχές δεν ξέρετε τη λέτε», είπε, απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη λέγοντας ότι θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...