Τσακαλώτος: Έρχεται τροπολογία για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς από την ΑΑΔΕ

Τσακαλώτος: Έρχεται τροπολογία για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς από την ΑΑΔΕ

«Όλοι ξέρετε γιατί εισηγείται η κυβέρνηση αυτή τη διαδικασία, τη διαδικασία του επείγοντος. Στις 22 Ιανουαρίου είναι το Eurogroup που θα ολοκληρώσει με επιτυχία, ελπίζω, την τρίτη αξιολόγηση», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, απάντησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχετικά με την ένταση που υπήρξε εχθές στη Βουλή, σχετικά με την διαδικασία του επειγόντος που ακολουθείται για το πολυνομοσχέδιο.  

Όπως εξήγησε ο υπουργός,  «οι θεσμοί πρέπει το αργότερο Τρίτη να έχουν στα χέρια τους ψηφισμένο το νομοσχέδιο, ώστε να κάνουν την εισήγησή τους ενόψει του Eurogroup.Το θετικό είναι ότι έχουμε τέσσερις ημέρες για μία ολοκληρωμένη συζήτηση».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, θα έρθει τροπολογία για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, μία ρύθμιση που  δεν εντάχθηκε στο κυρίως σώμα του πολυνομοσχεδίου όπως αναμενόταν αλλά φαίνεται πως δεν αργεί. Πάντως εξήγησε ότι στους πλειστηριασμούς δεν αλλάζει τίποτα και πως ότι γινόταν πριν με φυσικό τρόπο θα γίνεται και τώρα ηλεκτρονικά.

Το πολυνομοσχέδιο «δείχνει το δρόμο για την έξοδο από την κρίση, υπερισχύουν τα θετικά και πως είναι ένα ακόμη βήμα για τις ανάγκες της κοινωνίας», τόνισε ο κ. Τσακαλώτος, για να προσθέσει ότι «ακόμη δεν έχετε δει τίποτα».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/316999-Tsakalotos-Erchetai-tropologia-gia-elektronikoys-pleisteriasmoys-apo-ten-AADE ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...