Τσιμιτσέλης: Θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας μόνο για να παντρέψω την κόρη μου

Τσιμιτσέλης: Θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας μόνο για να παντρέψω την κόρη μου
«Θα με δεις να ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας για το παιδί μόνο, όταν το παντρέψω και μόνο αν θέλει και η ίδια αλλιώς ούτε που το σκέφτομαι».

Για το ότι δεν πρόκειται να ντυθεί γαμπρός, το αν θέλει να γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς, αλλά και το κυνηγητό με τους παπαράτσι μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι είναι κατά του θρησκευτικού γάμου, λέγοντας: «Δε θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο με τη Βάσω. Έχουμε κάνει άλλωστε πολιτικό. Θα με δεις να ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας για το παιδί μόνο, όταν το παντρέψω και μόνο αν θέλει και η ίδια αλλιώς ούτε που το σκέφτομαι».

Όσο για το αν θέλει να γίνει ξανά μπαμπάς; Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Αποκάλυψε ακόμα στο περιοδικό «TV SHOW» ότι τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη, επιθυμούν η προσωπική τους ζωή να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και, ειδικά, το παιδί τους. «Δε θέλω να πηγαίνει στο σχολείο και να ξέρουν πως είναι. Με ενοχλεί. Αν ήθελα να φαίνεται θα την έβγαζα στο Facebook ή στο twitter. Ήδη όμως έχω στείλει με δικηγόρο χαρτί που έχει πάει παντού», είπε και δεν έκρυψε και την ενόχλησή του για τους παπαράτσι: «Οτιδήποτε έχω δει από παπαράτσι με ενοχλεί αφάνταστα αλλά τι να κάνω; Να πάρω ένα δίκαννο και ν αρχίσω να  κυνηγάω κόσμο; Τώρα ο οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει παπαράτσι. Σε βγάζει φωτογραφία με ένα κινητό και τη στέλνει όπου γουστάρει. Δε μπορεί να ελεγχθεί αυτό το πράγμα» .

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...