Τσόσιτς: «Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι καλό…»

Τσόσιτς: «Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι καλό…»

Στο πολύ καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τη φετινή σεζόν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στάθηκε με δηλώσεις του σε σερβική ιστοσελίδα ο Ούρος Τσόσιτς. 

Ο Σέρβος αμυντικός της Ένωσης αναφερόμενος στην φετινή πορεία της ομάδας, υποστήριξε πως αποτελεί έκπληξη το ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και πως έχει την δυνατότητα να κυνηγήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος. 

Τέλος, τόνισε πως μπορεί ο αρχικός στόχος να ήταν η πρόκριση στο Champions League, ωστόσο πλέον η ΑΕΚ με επικράτηση επί της Ριέκα θα εξασφαλίσει την παρουσία της στους 32 του Europa League κάτι που χαρακτηρίζει εξίσου καλό. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «zurnal.rs» για: 

-την απουσία του από το φιλικό με την Τσουκαρίτσκι:«Πονάω αλλά δεν είναι κάτι τρομερό. Πρέπει να ξεκουραστώ και να προφυλαχθώ. Έχω δουλέψει μόνος μου αρκετές ημέρες». 

-τους στόχους της ΑΕΚ φετινής σεζόν και το ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται στην πρώτη θέση: 
«Είναι έκπληξη ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται στην πρώτη θέση, χάσαμε από την ομάδα αυτή στο γήπεδο μας. Έδειξαν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν την ΑΕΚ για την πρώτη θέση και τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα που δεν είναι ένα τόσο μεγάλο κλαμπ». 
 

-την ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ: 
«Τώρα παίζουμε με την Ριέκα στην έδρα μας και μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχουμε έξι πόντους και όλα είναι στα χέρια μας. Από την Ελλάδα εμείς και ο Ολυμπιακός είμαστε στην Ευρώπη. Ο στόχος μας ήταν το Champions League, όμως και το Europa League είναι εξίσου καλό». 

-την παρουσία αρκετών ξένων στο ρόστερ της ΑΕΚ: 
«Έχουμε παίκτες από την Ισλανδία μέχρι την Αργεντινή και ο προπονητής είναι Ισπανός. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, κυρίως όλοι μιλούν στα αγγλικά, μόνο ο προπονητής στα ισπανικά, έτσι ώστε οι συζητήσεις να διαρκούν δύο ώρες μέχρι να γίνει μετάφραση σε όλες τις γλώσσες». 

-το αν είναι ικανοποιημένος μέχρι τώρα με την παρουσία σου; 
«Είμαι ‘’σκασμένος’’ γιατί έπαιξα όλα τα παιχνίδια και έχασα μόνο δύο λόγω της κόκκινης που πήρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο ημίχρονο χάναμε 0-2, αλλά κερδίσαμε 3-2». 

-το αν τον «μάλωσαν» οι συμπαίκτες του; 
«Δεν μου είπαν τίποτα. Χάναμε 0-2, αλλά κερδίσαμε 3-2!» 

-το αν παρακολουθεί τα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα: 
«Ναι. Είμαι ένας μεγάλος φίλος του Ερυθρού Αστέρα, πέρασα πολλά χρόνια στο Μαρακανά. Χαίρομαι που η προηγούμενη ομάδα μου έχει καλά αποτελέσματα. Είμαι σε επαφή με αυτή την φουρνιά και τον Στοΐκοβιτς». 

-το πόσο διαφέρει το σερβικό ποδόσφαιρο από το ελληνικό; 
«Δύσκολη ερώτηση, έφυγα από την Σερβία το 2011. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προχωρήσει πολύ. Στην Σερβία βλέπω ότι τόσο ο Ερυθρός Αστέρας όσο και η Παρτιζάν έχουν ανέβει αρκετά». 

-τον Πρίγιοβιτς; 
«Είναι στους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος, αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικός. Ευτυχώς, ο Πρίγιοβιτς δεν σκόραρε εναντίον μας. Θέλω πολύ να πετύχει στην εθνική ομάδα».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/309159-Tsosits-To-klima-sten-AEK-einai-kalo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...