Τυχαία η εμπλοκή μου με το καρτέλ της ηρωίνης υποστηρίζει ο 32χρονος Έλληνας

Τυχαία η εμπλοκή μου με το καρτέλ της ηρωίνης υποστηρίζει ο 32χρονος Έλληνας
Φτωχός πατέρας που προσελήφθη για μια μόνο μεταφορά δηλώνει ο 47χρονος Ιρανός
Καμία εμπλοκή με το καρτέλ της ηρωίνης φέρεται να δηλώνει ότι δεν έχει στις ανακρίτριες ο 32χρονος Έλληνας που απολογείται μετά τη σύλληψή του στην επιχείρηση του λιμενικού για την εξάρθρωση του μεγαλύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην Ελλάδα.

«Δεν γνώριζα τίποτε για την ηρωίνη. Δεν έχω σχέση με το κύκλωμα. Η εμπλοκή μου οφείλεται καθαρά σε τυχαία περιστατικά» φέρεται να υποστηρίζει ενώπιον του ανακριτή ο 32χρονος.

Όσον αφορά τον 47χρονο Ιρανό, ο οποίος επίσης οδηγήθηκε στα δικαστήρια Πειραιά για να απολογηθεί, η διορισθείσα δικηγόρος του δήλωσε πως είναι ένας φτωχός πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος προσελήφθη για μια συγκεκριμένη μεταφορά από το καρτέλ έναντι ενός μάλλον ευτελούς για τα ελληνικά δεδομένα ποσού της τάξεων των περίπου 1.500 ευρώ τα οποία χρήματα, όμως, στην πατρίδα του ίσως και να αντιστοιχούσαν στον ετήσιο προϋπολογισμό της οικογένειάς του.

Οι δύο Ινδοί ναυτικοί μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου NOOR ONE φέρονται να επιρρίπτουν την ευθύνη για όσα συνέβησαν στον 47χρονο Ιρανό.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...