ΥΠΕΞ Ισπανίας: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο φίλο λαό της Ελλάδας

ΥΠΕΞ Ισπανίας: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο φίλο λαό της Ελλάδας

Η κυβέρνηση της Ισπανίας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τις ολέθριες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε διάφορα σημεία της Αττικής και προκάλεσαν την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών και πολυάριθμους ελαφρείς ή βαρύτερους τραυματισμούς.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών, ΕΕ και Συνεργασίας, αναφέρει ότι η Ισπανία στέλνει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων και ευελπιστεί στην ταχεία αποκατάσταση όλων των πληγέντων.

Μπροστά στις καταστρεπτικές συνέπειες που προκάλεσαν οι πυρκαγιές, η Ισπανία εκφράζει την αλληλεγγύη της στο φίλο λαό της Ελλάδας και στις Αρχές του, σημειώνει καταληκτικά η ανακοίνωση.

Παράλληλα και ο Ισπανός πρέσβης στην Αθήνα εξέφρασε τη λύπη του για τις φονικές πυρκαγιές. Συγκεκριμένα ο Ενρίκε Βιγκέρα με ανάρτησή του στο Twitter εκφράζει τη βαθιά θλίψη για τις ολέθριες πυρκαγιές στην Αττική που προκάλεσαν την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών. Παράλληλα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/338050-YPEX-Ispanias-Ekphrazoyme-ten-alleleggye-mas-sto-philo-lao-tes-Elladas ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...