Υπέβαλε την παραίτησή του ο Σγουρίδης για λόγους ευθιξίας

Υπέβαλε την παραίτησή του ο Σγουρίδης για λόγους ευθιξίας

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 17/02/2016 – 21:47

sgouridis

Την παραίτηση του στη διάθεση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, έθεσε ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, για λόγους ευθιξίας.

Το γραφείο του πρωθυπουργού έβγαλε δελτίο τύπου, το οποίο αναφέρει τα εξής:  

«Ο Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών  και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, για λόγους ευθιξίας , έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση του Πρωθυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες».

Νωρίτερα, αναφερόμενος στο θέμα των αγροτών, ο Παναγιώτης Σγουρίδης, υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως έκαναν παλαιότερα οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξής του, ο Παναγιώτης Σγουρίδης είπε συγκεκριμένα: «Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν. Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός;», ο υφυπουργός έδωσε την εξής απάντηση: «Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν…».

Όταν δε ο δημοσιογράφος, επιμένοντας στο ζήτημα, ξαναρώτησε «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;», ο κ. Σγουρίδης είπε τα εξής: «Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο υφυπουργός επιχείρησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του και να δώσει διαφορετικό περιεχόμενο σε όσα είπε το πρωί.

“Δεν εννοούσα ότι ο πρωθυπουργός κορόιδεψε τους αγρότες, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ούτε Παπανδρέου, ούτε Σαμαράς”, δήλωσε ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...