Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Μπάρκας

Παρασκευή 10/06/2016 – 14:42ΑΕΚ, ΜπάρκαςΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΚΑΣ                                                                                               
Δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Σπανού για τη συμφωνία με την ΑΕΚ, ήρθε η στιγμή για τον 22χρονο γκολκίπερ να επισημοποιήσει τη μεταγραφή του από τον Ατρόμητο στην Ένωση.
Ο νεαρός τερματοφύλακας βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο στους «κιτρινμόμαυρους».
Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν η ομάδα του Περιστερίου θα βάλει στο ταμείο της 600.000 ευρώ, διατηρώντας παράλληλα κι ένα ποσοστό μεταπώλησης. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας (1,96μ.), ο οποίος πρόσφατα κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική, είχε 20 συμμετοχές την προηγούμενη περίοδο, 12 εκ των οποίων στη Super League και 8 στο Κύπελλο.
Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών.
Ο Βασίλης Μπάρκας είναι γεννημένος στις 30 Μαϊου του 1994 και έχει περάσει όλη την καριέρα στον Ατρόμητο, ξεκινώντας από 11 ετών στα τμήματα υποδομής. Έγινε επαγγελματίας τον Ιανουάριο του 2013 και έκανε ντεμπούτο στη Super League πέρσι τον Μάιο. Ακολούθησε η σεζόν 2015-16 με συνολικά 20 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχει αγωνιστεί στις ”μικρές” εθνικές, ενώ συμμετείχε και στο πρόσφατο ταξίδι της Εθνικής Ανδρών στην Αυστραλία.»
Κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος με το μεγάλο βήμα που έκανε στην καριέρα του είχε ο Βασίλης Μπάρκας. Στις δηλώσεις που έκανε λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου στην ΑΕΚ ο 22χρονος γκολκίπερ τόνισε ότι επιθυμία του είναι να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με την ομάδα του, ενώ σε ότι αφορά το συναγωνισμό που θα υπάρχει για την θέση κάτω από τα δοκάρια, αρκέστηκε να πει: «Ας παίξει ο καλύτερος».
«Προτίμησα την ΑΕΚ γιατί πιστεύω σε αυτό που πάμε να κάνουμε με την ομάδα. Πάμε για το πρωτάθλημα, πάμε για να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Όταν παίζεις σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ σκέφτεσαι τους τίτλους, όπως έκαναν τα παιδιά φέτος με το Κύπελλο», είπε κι έθεσε τους προσωπικούς του στόχους:
«Για μένα είναι ένα μεγάλο βήμα για να παίξω στο υψηλό επίπεδο. Στόχος είναι να παίξω στην ΑΕΚ και να καθιερωθώ στην Εθνική. Ήρθα για να βοηθήσω να πάρουμε το πρωτάθλημα που τόσο πολύ θέλουμε».
Για το συναγωνισμό που θα υπάρχει με τον Γιάννη Ανέστη, για την θέση του βασικού είπε: «Θα είμαστε μαζί τώρα, ο καλύτερος ας παίξει. Δεν έχω να αγχωθώ για τίποτα».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...